- 10 Ağustos 2016
- 1.072
- 374
- 123
Sonra ne zaman çıktı canım adet günü müErken gebelik testi adete 3 gün kala yapmıştım çıkmamıştı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sonra ne zaman çıktı canım adet günü müErken gebelik testi adete 3 gün kala yapmıştım çıkmamıştı
Bunlar ovülasyon testlerim yukarıdan aşağıya koyulaştı. Bu şekilde oluyor ovülasyonda. Bugün yaptığım ise iki çizgide kopkoyu çıkıyorErken gebelik testi adete 3 gün kala yapmıştım çıkmamıştı
Gebe misin canimBunlar ovülasyon testlerim yukarıdan aşağıya koyulaştı. Bu şekilde oluyor ovülasyonda. Bugün yaptığım ise iki çizgide kopkoyu çıkıyor![]()
O zamn bende yarın ovulosyon testi yapayım adetiniz kaç gün gecikti sizinBunlar ovülasyon testlerim yukarıdan aşağıya koyulaştı. Bu şekilde oluyor ovülasyonda. Bugün yaptığım ise iki çizgide kopkoyu çıkıyor![]()
Tekrar erken gebelik testi yapmadım kaset yaptım gecikmenin ikinci ve üçüncü günü onlarda attığım testlerSonra ne zaman çıktı canım adet günü mü
Şuanki halleri alttaki bugün üsteki dünün testiTekrar erken gebelik testi yapmadım kaset yaptım gecikmenin ikinci ve üçüncü günü onlarda attığım testler
Bunlar dünkü testim ve sabah yaptığım testin şimdiki hali kura mi diye suya da tuttum ama ilk dk fotosunuda sabah atmistimSonra ne zaman çıktı canım adet günü mü
Evet hamilesin hayırlısı olsunAdetime 6 gün var test 5 dk içinde pozitif çıktı bu kadar erken şekilde hamile olduğunu öğrenen var mı? Sizce hamilemiyim. Eki Görüntüle 2799410
Henüz gecikme yok bat 18 şubat benimO zamn bende yarın ovulosyon testi yapayım adetiniz kaç gün gecikti sizin
Evet canım bat adaha 2 gün var 14 ünde beta baktırdım 60 dı yarın tekrar gideceğimGebe misin canim
Altakınde bi silik cizgi var, hayrıl olsn inşBunlar dünkü testim ve sabah yaptığım testin şimdiki hali kura mi diye suya da tuttum ama ilk dk fotosunuda sabah atmistim
Bugun birde ovulasyon testi deneyeceğim bakalmAltakınde bi silik cizgi var, hayrıl olsn inş
Oo erkn bile çıkmış senin ki o zamn bnmde ovulasyon testinde varsa belli olur o zamnHenüz gecikme yok bat 18 şubat benim
evet benim bayağı erken oldu ama işte şimdi beta takibi stresi var bakalımOo erkn bile çıkmış senin ki o zamn bnmde ovulasyon testinde varsa belli olur o zamn
Aynn o gün gelmez Van verdiniz mievet benim bayağı erken oldu ama işte şimdi beta takibi stresi var bakalım
14 Şubatta verdim 60,6 çıktı sonucum sağlık ocağında yarında işte kadın doğuma gideceğimAynn o gün gelmez Van verdiniz mi
Oo maşallah iyi degeriniz14 Şubatta verdim 60,6 çıktı sonucum sağlık ocağında yarında işte kadın doğuma gideceğim
sağolun teşekkürlerOo maşallah iyi degeriniz