• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adete 6 gün kala (lütfen bakın)

birakinparlicam

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
2
Puanlar
1
SAT 29 Kasım BAT 27 Aralık
Bugün dahiliyeye randevum vardı başka bir şey için. Gelmişken beta vermek istedim adetime 6 gün var bi ihtimal belki çıkar diye. 0.7 sonucu geldi. Chatgptye korunmasız iliski tarihlerimi yazarak sordum (7-11-13-15 Aralık) ama çok moralim bozuldu. Sizce hiç mi imkanı yok sonraki günlerde pozitife dönme ihtimali yok mu
IMG_5971.webp

Geç döllenmeyse belki bir ihtimal
Ama genelde ilişkiden 14 gün sonra kanda betahcg yükseliyor

Bugün dahiliyeye randevum vardı başka bir şey için. Gelmişken beta vermek istedim adetime 6 gün var bi ihtimal belki çıkar diye. 0.7 sonucu geldi. Chatgptye korunmasız iliski tarihlerimi yazarak sordum (7-11-13-15 Aralık) ama çok moralim bozuldu. Sizce hiç mi imkanı yok sonraki günlerde pozitife dönme ihtimali yok mu Eki Görüntüle 3688123
Ovulasyon testi kullaniyor musunuz

Bugün dahiliyeye randevum vardı başka bir şey için. Gelmişken beta vermek istedim adetime 6 gün var bi ihtimal belki çıkar diye. 0.7 sonucu geldi. Chatgptye korunmasız iliski tarihlerimi yazarak sordum (7-11-13-15 Aralık) ama çok moralim bozuldu. Sizce hiç mi imkanı yok sonraki günlerde pozitife dönme ihtimali yok mu Eki Görüntüle 3688123
Bende sizinle aynı sat ve bat gunlerine sahibim bende kan testi verdim 0.7 çıktı bende beklemedeyim 29 Aralık'ta yeniden kan verecegim sizde kan testi verirseniz yeniden beni bilgilendirmisiniz

Bende sizinle aynı sat ve bat gunlerine sahibim bende kan testi verdim 0.7 çıktı bende beklemedeyim 29 Aralık'ta yeniden kan verecegim sizde kan testi verirseniz yeniden beni bilgilendirmisiniz
Merhaba ben regl oldum maalesef. 25 yaşındayım 1.5 yıldır evliyim ilk defa bu ay hiç korunmadık öncesi de geri çekilmeydi. Yaşlardan ötürü hemen olur sanıyordum olmadı maalesef acaba çok bekler miyim

Back
X