• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adete 6 gün kala negatif

Tugce

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2022
1.760
2.054
63
Kızlar 17 Ağustos pik 18 Ağustos çatlama oldu. Bat 2 Eylül gösteriyor. Bugün dpo 9 prodoctor ve laboquick yaptım bugün negatif çıktı. Erken yaptım biraz biliyorum ama negatif görüp sonra pozitif gören oldu mu acaba?? Yada bekleyen var mı benim gibi.

Ben yumurtlama zamanımı bilmiyorum siz biliyorsunuz , ben de 10 gün kala predictor early test yaptım negatif
8 gün kala yine yaptım yine negatif
7 gün kala kan testi verdim bir ihtimal çıkarsa diye o da 1.20 çıktı negatif.
Bugün 5 gün kala tekrar predictor test yaptım birden fazla şerit çizgisi çıktı. Sonra testin bozuk olabileceğini düşünüp tekrar yaptım bu sefer de çok çok çok silik benim görebildiğim bir çizgi var. İlaç kullandığım için erkenden öğrenmek istedim ancak kendimi çok yormuş oldum. Henüz tam olarak pozitife döndü mü bilemiyorum yani ama forumda onlarca yorum okudum, genelde hep gecikmeden sonra pozitife dönenlerle dolu.

Kızlar 17 Ağustos pik 18 Ağustos çatlama oldu. Bat 2 Eylül gösteriyor. Bugün dpo 9 prodoctor ve laboquick yaptım bugün negatif çıktı. Erken yaptım biraz biliyorum ama negatif görüp sonra pozitif gören oldu mu acaba?? Yada bekleyen var mı benim gibi.

Aynı durumdayız canım bende 18inde yumurtlama akıntısı gördüm o günü baz aldım ve bugün de test yaptım negatif bakalım yarın sabah 12.gün olacak ne olacak bilmiyorum

Ben yumurtlama zamanımı bilmiyorum siz biliyorsunuz , ben de 10 gün kala predictor early test yaptım negatif
8 gün kala yine yaptım yine negatif
7 gün kala kan testi verdim bir ihtimal çıkarsa diye o da 1.20 çıktı negatif.
Bugün 5 gün kala tekrar predictor test yaptım birden fazla şerit çizgisi çıktı. Sonra testin bozuk olabileceğini düşünüp tekrar yaptım bu sefer de çok çok çok silik benim görebildiğim bir çizgi var. İlaç kullandığım için erkenden öğrenmek istedim ancak kendimi çok yormuş oldum. Henüz tam olarak pozitife döndü mü bilemiyorum yani ama forumda onlarca yorum okudum, genelde hep gecikmeden sonra pozitife dönenlerle dolu.

Aynı durumdayız canım bende 18inde yumurtlama akıntısı gördüm o günü baz aldım ve bugün de test yaptım negatif bakalım yarın sabah 12.gün olacak ne olacak bilmiyorum
Yarın 11 benim bugün negatif çıktı silik çizgi bile yok 🥲 ama yarın tekrar tekrar denemeye devam 😊😊

Sizin dün yumurtlamadan sonraki 9.günmüş çok erken en az 11-12.gün olmalı test için.ben yarın sabah şansımı tekrar deneyeceğim.bu sabah ilk idrar ile yaptığım testte saatler sonra silik çıktı.daha sonra gün içinde tekrar yaptım bişey çıkmadı ama sıvı alımına dikkat etmeden yaptım.

Böyle çıkmıştı

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    12,6 KB · Görüntüleme: 90
Ben ovulasyon takibi yapmadım,sadece akıntıdan en son o gün ilişki olmuştu diye onu baz aldım

Senı takıp etmıyorum tamam mı . Bende yenı bırsey görünce bakıyorum sen çıkıyorsun 😬
Hahaha dün açmıştım yazanlar olmuş yeni gördüm bende 😃😃😃 sana dedim ama 2003 senesine kadar gittim bugün bir konu da ben açayım hahahah😆

Sanmıyorum kuruma çizgisi gibi duruyor ama kasıkta batma uyku hali iki gündür özellikle göğüs şişliği ve iki gün öncesine kadar meme ucu batması vardı.hissediyorum ama bilmiyorum sabah belli olur

Back
X