- 27 Aralık 2022
- 1.760
- 2.054
- 63
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar 17 Ağustos pik 18 Ağustos çatlama oldu. Bat 2 Eylül gösteriyor. Bugün dpo 9 prodoctor ve laboquick yaptım bugün negatif çıktı. Erken yaptım biraz biliyorum ama negatif görüp sonra pozitif gören oldu mu acaba?? Yada bekleyen var mı benim gibi.
Kızlar 17 Ağustos pik 18 Ağustos çatlama oldu. Bat 2 Eylül gösteriyor. Bugün dpo 9 prodoctor ve laboquick yaptım bugün negatif çıktı. Erken yaptım biraz biliyorum ama negatif görüp sonra pozitif gören oldu mu acaba?? Yada bekleyen var mı benim gibi.
Ben yumurtlama zamanımı bilmiyorum siz biliyorsunuz , ben de 10 gün kala predictor early test yaptım negatif
8 gün kala yine yaptım yine negatif
7 gün kala kan testi verdim bir ihtimal çıkarsa diye o da 1.20 çıktı negatif.
Bugün 5 gün kala tekrar predictor test yaptım birden fazla şerit çizgisi çıktı. Sonra testin bozuk olabileceğini düşünüp tekrar yaptım bu sefer de çok çok çok silik benim görebildiğim bir çizgi var. İlaç kullandığım için erkenden öğrenmek istedim ancak kendimi çok yormuş oldum. Henüz tam olarak pozitife döndü mü bilemiyorum yani ama forumda onlarca yorum okudum, genelde hep gecikmeden sonra pozitife dönenlerle dolu.
Yarın 11 benim bugün negatif çıktı silik çizgi bile yokAynı durumdayız canım bende 18inde yumurtlama akıntısı gördüm o günü baz aldım ve bugün de test yaptım negatif bakalım yarın sabah 12.gün olacak ne olacak bilmiyorum
Yarın 11 benim bugün negatif çıktı silik çizgi bile yokama yarın tekrar tekrar denemeye devam
![]()
Ay canım var ama burda zaten ilk idrar baz alınıyor. Daha sonra çıkmaması sıvı alımındandır inşallah vardırBöyle çıkmıştı
Böyle çıkmıştı
Senin 18 çatladı mı yani canımKuruma çizgisi olduğunu düşünüyorum yarın ve cumartesi belli olur yoksa yoktur zaten
Senin 18 çatladı mı yani canım
Senı takıp etmıyorum tamam mı . Bende yenı bırsey görünce bakıyorum sen çıkıyorsunYarın 11 benim bugün negatif çıktı silik çizgi bile yokama yarın tekrar tekrar denemeye devam
![]()
Ay canım var ama burda zaten ilk idrar baz alınıyor. Daha sonra çıkmaması sıvı alımındandır inşallah vardıryarın bir daha yap hemen sabah bakalım
Hahaha dün açmıştım yazanlar olmuş yeni gördüm bendeSenı takıp etmıyorum tamam mı . Bende yenı bırsey görünce bakıyorum sen çıkıyorsun![]()