Adete 6 gun kala rüya ve belirtiler

Ilknuraltintas

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2022
43
17
18
25
Adetime 6 gün var.Bu gece bir rüya gördüm.Hamileymisim ama bebek düşüyor 5,6 aylık küçük bi bebek.Kucagima alıyorum öldü sanıp.Ama parmaklarını oynatıyor.Icimde öyle güzel his oluşuyor ki.Uyandigimda seher vaktiydi ve huzurlu uyandım.Yarın yani 5 gün kala erken gebelik testi yapsam çıkarmı?
Belirtilerim,kasik ağrısı ve batma, karın ağrısı,istah artışı ve kremsi akıntı.

Adetime 6 gün var.Bu gece bir rüya gördüm.Hamileymisim ama bebek düşüyor 5,6 aylık küçük bi bebek.Kucagima alıyorum öldü sanıp.Ama parmaklarını oynatıyor.Icimde öyle güzel his oluşuyor ki.Uyandigimda seher vaktiydi ve huzurlu uyandım.Yarın yani 5 gün kala erken gebelik testi yapsam çıkarmı?
Ben gebe kaldığım ay daha doğrusu 4. Gün gecikmede gece rüyamda eşimi görmüştüm elinde test hamilesin diye bana veriyordu. Ertesi gün rüyada aklıma gelince ve belirtilerde olunca test yapmıştım.

Ben de 😂 kız sen ben olabilir misin acaba ? Ben rüyamda adete yakın her gün görüyorum aldığım testleri yapıyrpum hep pozitif sonra sabah bakıyorum adet olmuşum
Bende şüphelendim bak şimdi bı kere rüyamda test yapıyordum iki çizgi çıkıyordu bı dere vardı o derenin suyunda yikiyordum testi acaba gercekmi gösteriyor diye 😁😁

Allah hayirlara yorsun ruyani canim. InsaAllah guzel sonuç alirsin. Yarin daha erken. Sonuç olumsuz olursa üzulme gununu bekle ama içinde merak varsa yap derim.

Back
X