Adete 6 gün kala

tarzpir

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2022
202
45
48
28
Merhaba benim adete 6 gün kaldı,bugün erken gebelik testi yaptım Artımed negatıf cıktı da sonradan dönebılır mi?

Beklenen bir hamilelik mi? Adetiniz geçince yapın en net sonuç o zaman olacaktır

Merhaba benim adete 6 gün kaldı,bugün erken gebelik testi yaptım Artımed negatıf cıktı da sonradan dönebılır mi?
Bende aynı şekilde yaptım test 7 gün varken erken test negatif çıktı sonra 2 gün kala kaset testi yaptırdım pozitif çıktı

Beklenen bir hamilelik mi? Adetiniz geçince yapın en net sonuç o zaman olacaktır
Hafıf hafıf belırtılerım vardı, yumurtlamadan sonra hep kasık ağrılarım vardı bugün de mide bulantısıyla uyandım. O yüzden şüphe etmiştim ama moralim bozuldu . Adet gününü bekliyim bakalım

Ben adete 4 gün kala yapmıştım çok çok silik çıkmıştı ve 30 çıkmıştı yani erken gebelik testi bile olsa çıkmıyor

Bilmiyorum ki hafif hafif belirtilerim var ama yalancı mı diye bugün şüphe ettim :KK43:
Kesinlikle gününü bekle hamilelik öyle bir şey ki adet sancısıyla hamilelik çok birbirine karışıyo hakkında hayırlısı olsun inşallah 🤲🏻🤲🏻🤲🏻

Back
X