Adete 6 gün kala

tarzpir

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2022
202
45
48
28
Merhaba benim adete 6 gün kaldı,bugün erken gebelik testi yaptım Artımed negatıf cıktı da sonradan dönebılır mi?

Beklenen bir hamilelik mi? Adetiniz geçince yapın en net sonuç o zaman olacaktır

Merhaba benim adete 6 gün kaldı,bugün erken gebelik testi yaptım Artımed negatıf cıktı da sonradan dönebılır mi?
Bende aynı şekilde yaptım test 7 gün varken erken test negatif çıktı sonra 2 gün kala kaset testi yaptırdım pozitif çıktı

Bende aynı şekilde yaptım test 7 gün varken erken test negatif çıktı sonra 2 gün kala kaset testi yaptırdım pozitif çıktı
Bilmiyorum ki hafif hafif belirtilerim var ama yalancı mı diye bugün şüphe ettim

Beklenen bir hamilelik mi? Adetiniz geçince yapın en net sonuç o zaman olacaktır
Hafıf hafıf belırtılerım vardı, yumurtlamadan sonra hep kasık ağrılarım vardı bugün de mide bulantısıyla uyandım. O yüzden şüphe etmiştim ama moralim bozuldu . Adet gününü bekliyim bakalım

Ben adete 4 gün kala yapmıştım çok çok silik çıkmıştı ve 30 çıkmıştı yani erken gebelik testi bile olsa çıkmıyor

Bilmiyorum ki hafif hafif belirtilerim var ama yalancı mı diye bugün şüphe ettim
Kesinlikle gününü bekle hamilelik öyle bir şey ki adet sancısıyla hamilelik çok birbirine karışıyo hakkında hayırlısı olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…