T tarzpir Aktif Üye Kayıtlı Üye 7 Ağustos 2022 202 45 48 28 2 Ocak 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi tarzpir #1 Merhaba benim adete 6 gün kaldı,bugün erken gebelik testi yaptım Artımed negatıf cıktı da sonradan dönebılır mi?
Merhaba benim adete 6 gün kaldı,bugün erken gebelik testi yaptım Artımed negatıf cıktı da sonradan dönebılır mi?
ayyildizs Aktif Üye Kayıtlı Üye 19 Aralık 2022 239 122 33 32 2 Ocak 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi tarzpir #2 Beklenen bir hamilelik mi? Adetiniz geçince yapın en net sonuç o zaman olacaktır
M monaaaaa Aktif Üye Kayıtlı Üye 19 Eylül 2022 130 56 28 29 2 Ocak 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi tarzpir #3 tarzpir .!.: Merhaba benim adete 6 gün kaldı,bugün erken gebelik testi yaptım Artımed negatıf cıktı da sonradan dönebılır mi? Genişletmek için tıkla... Bende aynı şekilde yaptım test 7 gün varken erken test negatif çıktı sonra 2 gün kala kaset testi yaptırdım pozitif çıktı
tarzpir .!.: Merhaba benim adete 6 gün kaldı,bugün erken gebelik testi yaptım Artımed negatıf cıktı da sonradan dönebılır mi? Genişletmek için tıkla... Bende aynı şekilde yaptım test 7 gün varken erken test negatif çıktı sonra 2 gün kala kaset testi yaptırdım pozitif çıktı
T tarzpir Aktif Üye Kayıtlı Üye 7 Ağustos 2022 202 45 48 28 2 Ocak 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi tarzpir #4 monaaaaa .!.: Bende aynı şekilde yaptım test 7 gün varken erken test negatif çıktı sonra 2 gün kala kaset testi yaptırdım pozitif çıktı Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum ki hafif hafif belirtilerim var ama yalancı mı diye bugün şüphe ettim
monaaaaa .!.: Bende aynı şekilde yaptım test 7 gün varken erken test negatif çıktı sonra 2 gün kala kaset testi yaptırdım pozitif çıktı Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum ki hafif hafif belirtilerim var ama yalancı mı diye bugün şüphe ettim
T tarzpir Aktif Üye Kayıtlı Üye 7 Ağustos 2022 202 45 48 28 2 Ocak 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi tarzpir #5 saimm93 .!.: Beklenen bir hamilelik mi? Adetiniz geçince yapın en net sonuç o zaman olacaktır Genişletmek için tıkla... Hafıf hafıf belırtılerım vardı, yumurtlamadan sonra hep kasık ağrılarım vardı bugün de mide bulantısıyla uyandım. O yüzden şüphe etmiştim ama moralim bozuldu . Adet gününü bekliyim bakalım
saimm93 .!.: Beklenen bir hamilelik mi? Adetiniz geçince yapın en net sonuç o zaman olacaktır Genişletmek için tıkla... Hafıf hafıf belırtılerım vardı, yumurtlamadan sonra hep kasık ağrılarım vardı bugün de mide bulantısıyla uyandım. O yüzden şüphe etmiştim ama moralim bozuldu . Adet gününü bekliyim bakalım
S samsunlu5555 Aktif Üye Kayıtlı Üye 18 Ağustos 2022 1.003 178 53 23 2 Ocak 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi tarzpir #6 tarzpir .!.: Merhaba benim adete 6 gün kaldı,bugün erken gebelik testi yaptım Artımed negatıf cıktı da sonradan dönebılır mi? Genişletmek için tıkla... Ben adete 4 gün kala yapmıştım çok çok silik çıkmıştı ve 30 çıkmıştı yani erken gebelik testi bile olsa çıkmıyor
tarzpir .!.: Merhaba benim adete 6 gün kaldı,bugün erken gebelik testi yaptım Artımed negatıf cıktı da sonradan dönebılır mi? Genişletmek için tıkla... Ben adete 4 gün kala yapmıştım çok çok silik çıkmıştı ve 30 çıkmıştı yani erken gebelik testi bile olsa çıkmıyor
T tarzpir Aktif Üye Kayıtlı Üye 7 Ağustos 2022 202 45 48 28 2 Ocak 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi tarzpir #7 samsunlu5555 .!.: Ben adete 4 gün kala yapmıştım çok çok silik çıkmıştı ve 30 çıkmıştı yani erken gebelik testi bile olsa çıkmıyor Genişletmek için tıkla... Ay inşallah bakalım günümü bekliyim en iyisi
samsunlu5555 .!.: Ben adete 4 gün kala yapmıştım çok çok silik çıkmıştı ve 30 çıkmıştı yani erken gebelik testi bile olsa çıkmıyor Genişletmek için tıkla... Ay inşallah bakalım günümü bekliyim en iyisi
M monaaaaa Aktif Üye Kayıtlı Üye 19 Eylül 2022 130 56 28 29 2 Ocak 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi tarzpir #8 tarzpir .!.: Bilmiyorum ki hafif hafif belirtilerim var ama yalancı mı diye bugün şüphe ettim Genişletmek için tıkla... Kesinlikle gününü bekle hamilelik öyle bir şey ki adet sancısıyla hamilelik çok birbirine karışıyo hakkında hayırlısı olsun inşallah
tarzpir .!.: Bilmiyorum ki hafif hafif belirtilerim var ama yalancı mı diye bugün şüphe ettim Genişletmek için tıkla... Kesinlikle gününü bekle hamilelik öyle bir şey ki adet sancısıyla hamilelik çok birbirine karışıyo hakkında hayırlısı olsun inşallah
T tarzpir Aktif Üye Kayıtlı Üye 7 Ağustos 2022 202 45 48 28 2 Ocak 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi tarzpir #9 monaaaaa .!.: Kesinlikle gününü bekle hamilelik öyle bir şey ki adet sancısıyla hamilelik çok birbirine karışıyo hakkında hayırlısı olsun inşallah Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim
monaaaaa .!.: Kesinlikle gününü bekle hamilelik öyle bir şey ki adet sancısıyla hamilelik çok birbirine karışıyo hakkında hayırlısı olsun inşallah Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim