Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok geçmiş olsun rabbim herkesin gönlüne göre en saglıklı zamanda nasip etsin benim de 6 gün kaldı ama belirtiler var sol tarafıma ağrı giriyor böyle pıt pıt bişey var yani bide ben zayıfım sol tarafım hafif şiş çok hafif baş ağrım kirpik olayı ne kadar doğru bilmiyorum ama daha önce hiç böyle çift ve karışık değildi göğüs çevremde de kararmalar var yani belirtileri yaşıyorum ama daha var sadece bekliyorum bendeBenimde altı gün var ama sıfır belirti sadece sağlıksız bir gebelik geçirmiştim 3 ay oldu kürtaj olalı o ay hamile kaldığımda ilişkiden sonra yumurta akı kıvamında akıntı görmüştüm bu ay yine aynı şeyi yaşadım
Ay benimde adetime 6 gün var ara ara kasıklarım ağrıyor inşallah hepimizin duası kabul olurHanımlar adete 6 gün kala ne gibi belirtileriniz oldu tecrübeli olanlar vardır eminim içimizde belirtiler neler testler pozitif mi negatif mi bu yazı altında hepimiz bilgilerimizi aktaralım hem ben hem diğer arkadaşlar da tecrübelerinizden faydalansın![]()
Ayyy amin inşallah canım inşallahAy benimde adetime 6 gün var ara ara kasıklarım ağrıyor inşallah hepimizin duası kabul olur![]()
Evleneli bi sene olucak bir ay sonra ama kornumayı 4aydır bıraktık bu süreçte kaynanam beni çok yıpratıyor ilk 6ay kendimiz istemedik görücü usulü evlendik birbirimizle iyice zaman geçirelim diye ama her ay niye bebek yapmıyorsun şimdi istemiyordun ilerde tedaviden sonra olur çok yıpratıyor beni şuan da ağrıda teyzemle akrabalığı var ona söylemiş neden çocuk getirmiyor sen biliyor musun bak sonra istediği zaman tedaviyle olur diye bunu teyzemden duyunca çok moralim bozuldu akşam eşim gelince onunla konuşucam derdimi buraya yazmak istedimAyyy amin inşallah canım inşallah![]()
Aa ne kadar üzücü ya bi insanları kendi haline bırakmıyorlar hiç saygıları yok bu tarz insanların çok üzüldüm senin adına kesinlikle eşinle konuşman gerekiyor rabbim ne zaman nasip ederse o bebek o zaman gelir siz isteseniz de istemeseniz de ama bu tarz baskılar seni çok yıpratır eşini de kesinlikle bu işi çözün oturup konuşun yoksa stres gerçekten etkiliyorEvleneli bi sene olucak bir ay sonra ama kornumayı 4aydır bıraktık bu süreçte kaynanam beni çok yıpratıyor ilk 6ay kendimiz istemedik görücü usulü evlendik birbirimizle iyice zaman geçirelim diye ama her ay niye bebek yapmıyorsun şimdi istemiyordun ilerde tedaviden sonra olur çok yıpratıyor beni şuan da ağrıda teyzemle akrabalığı var ona söylemiş neden çocuk getirmiyor sen biliyor musun bak sonra istediği zaman tedaviyle olur diye bunu teyzemden duyunca çok moralim bozuldu akşam eşim gelince onunla konuşucam derdimi buraya yazmak istedim
Doğrı diyordunuz teşekkür ediyorumAa ne kadar üzücü ya bi insanları kendi haline bırakmıyorlar hiç saygıları yok bu tarz insanların çok üzüldüm senin adına kesinlikle eşinle konuşman gerekiyor rabbim ne zaman nasip ederse o bebek o zaman gelir siz isteseniz de istemeseniz de ama bu tarz baskılar seni çok yıpratır eşini de kesinlikle bu işi çözün oturup konuşun yoksa stres gerçekten etkiliyor
Adet bitimden 14gün sonra diye biliyorum kişiden kişiye değişiklik gösteriyor akıntılarını takip etmen yada ovulasyın testi alman gerekiyorKızlar adete 10 gun kala yumurtlama olurmu
Hiç aldırış etmeyin daha çok yeni evlisiniz. Kaldı ki görücü usulu evlenmişsiniz, eşinizden de emin olmanız lazım. Benim evleneli nerdeyse 3 sene olacak ama cocugum yok. 1.5 sene hiç düşünmedim eşimle evliligin tadını cıkardım, gezdim tozdum. Sonrasında düşündüm ama 1 kere düşük oldu. Tekrar hamile kalmaya calısıyorum ama Eşimin ailesinden bugune kadar kimse sormadı, sorarlarsa haddini bildiririm. Sadece kendi annem yakın arkadaslarım sorabilir. Bu konuda tepkinizi koyun canınızı yakmalarına izin vermeyin. Biz bunları stres yaptıkca olmaz zaten çocuk filan.Evleneli bi sene olucak bir ay sonra ama kornumayı 4aydır bıraktık bu süreçte kaynanam beni çok yıpratıyor ilk 6ay kendimiz istemedik görücü usulü evlendik birbirimizle iyice zaman geçirelim diye ama her ay niye bebek yapmıyorsun şimdi istemiyordun ilerde tedaviden sonra olur çok yıpratıyor beni şuan da ağrıda teyzemle akrabalığı var ona söylemiş neden çocuk getirmiyor sen biliyor musun bak sonra istediği zaman tedaviyle olur diye bunu teyzemden duyunca çok moralim bozuldu akşam eşim gelince onunla konuşucam derdimi buraya yazmak istedim
Bana söylediğinde lafımı söylediğimden beri bana karşı söylemiyordu zaten ama teyzeme böyle bi soru sorması çok saçma ve üzücü oldu bide kaynanamın kendi aile tarafı evlendikleri ilk sene çocuk getirince benim getirmemiş olmam ilk başlarda batıyordu şimdi sorun olarak görmeye başladıHiç aldırış etmeyin daha çok yeni evlisiniz. Kaldı ki görücü usulu evlenmişsiniz, eşinizden de emin olmanız lazım. Benim evleneli nerdeyse 3 sene olacak ama cocugum yok. 1.5 sene hiç düşünmedim eşimle evliligin tadını cıkardım, gezdim tozdum. Sonrasında düşündüm ama 1 kere düşük oldu. Tekrar hamile kalmaya calısıyorum ama Eşimin ailesinden bugune kadar kimse sormadı, sorarlarsa haddini bildiririm. Sadece kendi annem yakın arkadaslarım sorabilir. Bu konuda tepkinizi koyun canınızı yakmalarına izin vermeyin. Biz bunları stres yaptıkca olmaz zaten çocuk filan.
merhabalar adetim 09,08,2023 de duramadım dun beta yaptırdım 1,2 çiti acaba umut varmı deneyimi olan varmı?Hanımlar adete 6 gün kala ne gibi belirtileriniz oldu tecrübeli olanlar vardır eminim içimizde belirtiler neler testler pozitif mi negatif mi bu yazı altında hepimiz bilgilerimizi aktaralım hem ben hem diğer arkadaşlar da tecrübelerinizden faydalansın![]()
Benimde 5 gün kaldı.kasıklarım ağrıyor.belim ağrıyor.bugünde ishal basladı galiba adet olucam.sabah test yaptım ama negatif.napalım hayırlısı olsunHanımlar adete 6 gün kala ne gibi belirtileriniz oldu tecrübeli olanlar vardır eminim içimizde belirtiler neler testler pozitif mi negatif mi bu yazı altında hepimiz bilgilerimizi aktaralım hem ben hem diğer arkadaşlar da tecrübelerinizden faydalansın![]()
benimde aydı dün verdim 1,2 çıktı beta 09,08,2023de olcam umudum varmı?Ay benimde adetime 6 gün var ara ara kasıklarım ağrıyor inşallah hepimizin duası kabul olur![]()
Hiç bilmiyorum kibenimde aydı dün verdim 1,2 çıktı beta 09,08,2023de olcam umudum varmı?
Evet oluyor canım. Herkesin yumurtlama günü değişiyor kişiden kişiye. Adete bir kaç gün kala yumurtlayıp geç döllenme ile bile hamile kalanlar varKızlar adete 10 gun kala yumurtlama olurmu