Canım seni senin bilir kişi olduğuna fln kim inandırdı??? Bir yıldır çocuk için uğraştıgmdan adet takvimim günü gününe saatine kdr kayıtlı ne zmn olmuş ne zmn bitmiş son 4 aylık periyotta hiçbir değişiklik uzama fln yok sabit 28 günde bir oluyordum sen bunu neden kabullenmek de bukdr zorlanyosun. Adet bitiminin 4. Günü hamile kaldm bunu söyleyen doktor ama sen daha iyi biliyorsun tabi

herkesin vücudu bünyesi farklı neyin nasıl olacağının bir kuralı kesinliği yok. Tabularını biraz yıkmayı dene. Hersey kitapta yazdığıyla birebir örtüşmyor. 22 Ekim'de adet oldum adetim 2-3 gun surup bitiyor. korunmasız ilişkim 27 Ekim ve 3 Kasım'da oldu. Ben 3 kasimdaki iliskimden hamile kaldığımı düşündüm çünkü heray ki yumurtlamama göre ben hep adetin 14. 15. Gün yumurtlarm ovulasyon testiyle takip ettiğim için. O yüzden ben 3 Kasım'da hamile kaldgma emindim yumurtlama dönemime denk geliyordu. Ovulasyon yapmamıştm. Ama doktor adet bitimi döllenme olduğunu söylüyor adet tarihimi bir hafta öne çekerek değişti. Bu durumda adetten hemen sonra yumurtlamsm ama 3 kasmda da akıntım vardı buna ne diceksin ?? Kaldiki bir ay içinde iki kez yumurtlama da olabiliyor. Bunları bilmeden insanlara salak mualamesi yapma ne yasadysam yazyrm hala itiraz edysn.