Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Çok büyük bir belirtim yok sadece ayın 2si yumurtlamamdı öncesinde göğüs hassasiyetim başladı ve hala geçmedi şuan da bile var ama çok değil bazen 1 2saat olmuyor geceye doğru artıyor normalde adete 5gün kala falan başlardı adet olmadan önce biterdi böyle hassaslar birde ani hareket yaptığım zaman sol kasığım ağrıyor saniyeler içinde geçiyor
Benimde regle 5 gün kala böyle çıkmıştı testim daha çok yeniydi kan sonucum 7,81 çıkmıştı şuan hiç belirti aramanıza gerek yok bende belirtiler 6. Haftadan sonra başladı
Benimde regle 5 gün kala böyle çıkmıştı testim daha çok yeniydi kan sonucum 7,81 çıkmıştı şuan hiç belirti aramanıza gerek yok bende belirtiler 6. Haftadan sonra başladı
Gögüs hassasiyetim vardı ama regl öncesi olduğu kadar. Ekstra hiç farklı bişey yoktu. Sadece benim normalde baş ağrım hiç olmazdı regle 5 gün kala baş ağrım olmuştu ondan şüphelenmiştim hala baş ağrım oluyor bu arada o zamandan belliymiş bebemin bendeki etkisi
Gögüs hassasiyetim vardı ama regl öncesi olduğu kadar. Ekstra hiç farklı bişey yoktu. Sadece benim normalde baş ağrım hiç olmazdı regle 5 gün kala baş ağrım olmuştu ondan şüphelenmiştim hala baş ağrım oluyor bu arada o zamandan belliymiş bebemin bendeki etkisi