Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
BennnMerhabalar. Adetime 7 gün kaldı. Birkaç gündür sabahları mide bulantım, yorgunluk be uyku isteğim var. Bugünde hafiften bacaklarım sızlıyor. Sizce idrar testine bakmalı mıyım? Adetine bir hafta kala öğrenen var mı?![]()
Ya geçen ay yaptım negatif sonuç çıkınca şimdi her şeyi ona yormak istemiyorum ama sabırsızlanıyorum da elimde test var yarın deneyeyim bende nasip artıkBennnneredeyse 8 gün kala çok silik bir testle öğrendim :)
Bu adetine 7 gün kalması ile 10 gün kalmasıyla olan bir olay değil yani kişiden kişiye göre değişen bir şey. Kimisi 10 gün önceden test yapsa çıkıyor kimisi adetten bir gün önce yapsa çıkmıyor. Yumurtlama gününü bilmekle alakalı bir durum. Örneğin yumurtlama testleri ile ilerlediyseniz yumurtlamadan 11 12 13 gün sonra gerçek sonucu almanız muhtemel. Ben yumurtlamadan 13 gün çok hafif bir silik çizgi ile öğrenmiştim regle 1 gün kala ama çok zor görünüyordu. Ama yumurtlama gününüzü bilmiyorsanız belki de daha döllenmeden bir hafta geçti nereden bilebilirsin ki ? Ayrıca her ay yumurtlama aynı günde olmuyor kimi zaman 13 günde 14 günde oluyorken kimi zaman 18 güne kadar uzayabiliyor bu da adetin gecikmesine sebep oluyor. Çünkü yumurtladıktan 14 gün sonra regl görünür. Kimisi geç yumurtlar kimisi erken. Adet biter bitmez yumurtlayanlardansanız evet gebelik testinde doğru sonucu almanız mümkün ama çoğunlukla adetin 2. haftası yumurtlandığı için bir hafta kala doğru sonuç vermeyebilir tabii bu bir genelleme siz daha erken yumurtluyorsanız onu bilemeyiz.Merhabalar. Adetime 7 gün kaldı. Birkaç gündür sabahları mide bulantım, yorgunluk be uyku isteğim var. Bugünde hafiften bacaklarım sızlıyor. Sizce idrar testine bakmalı mıyım? Adetine bir hafta kala öğrenen var mı?![]()
Evet bu konuya da katılıyorum aşırı mantıklı bir yaklaşım. Mesela benim adetime şuan 3 gün var ama yumurtlama pik 23 Nisandı belki siz daha geç pik gördünüz ya da daha erken :)Bu adetine 7 gün kalması ile 10 gün kalmasıyla olan bir olay değil yani kişiden kişiye göre değişen bir şey. Kimisi 10 gün önceden test yapsa çıkıyor kimisi adetten bir gün önce yapsa çıkmıyor. Yumurtlama gününü bilmekle alakalı bir durum. Örneğin yumurtlama testleri ile ilerlediyseniz yumurtlamadan 11 12 13 gün sonra gerçek sonucu almanız muhtemel. Ben yumurtlamadan 13 gün çok hafif bir silik çizgi ile öğrenmiştim regle 1 gün kala ama çok zor görünüyordu. Ama yumurtlama gününüzü bilmiyorsanız belki de daha döllenmeden bir hafta geçti nereden bilebilirsin ki ? Ayrıca her ay yumurtlama aynı günde olmuyor kimi zaman 13 günde 14 günde oluyorken kimi zaman 18 güne kadar uzayabiliyor bu da adetin gecikmesine sebep oluyor. Çünkü yumurtladıktan 14 gün sonra regl görünür. Kimisi geç yumurtlar kimisi erken. Adet biter bitmez yumurtlayanlardansanız evet gebelik testinde doğru sonucu almanız mümkün ama çoğunlukla adetin 2. haftası yumurtlandığı için bir hafta kala doğru sonuç vermeyebilir tabii bu bir genelleme siz daha erken yumurtluyorsanız onu bilemeyiz.
Ya geçen ay yaptım negatif sonuç çıkınca şimdi her şeyi ona yormak istemiyorum ama sabırsızlanıyorum da elimde test var yarın deneyeyim bende nasip artıkcevabınız için teşekkür ederim
Evet haklısın. İşte insan biraz sabırsızlanınca sanki hemen ya negatif ya pozitif olacak diye bir psikolojiye giriyorBu adetine 7 gün kalması ile 10 gün kalmasıyla olan bir olay değil yani kişiden kişiye göre değişen bir şey. Kimisi 10 gün önceden test yapsa çıkıyor kimisi adetten bir gün önce yapsa çıkmıyor. Yumurtlama gününü bilmekle alakalı bir durum. Örneğin yumurtlama testleri ile ilerlediyseniz yumurtlamadan 11 12 13 gün sonra gerçek sonucu almanız muhtemel. Ben yumurtlamadan 13 gün çok hafif bir silik çizgi ile öğrenmiştim regle 1 gün kala ama çok zor görünüyordu. Ama yumurtlama gününüzü bilmiyorsanız belki de daha döllenmeden bir hafta geçti nereden bilebilirsin ki ? Ayrıca her ay yumurtlama aynı günde olmuyor kimi zaman 13 günde 14 günde oluyorken kimi zaman 18 güne kadar uzayabiliyor bu da adetin gecikmesine sebep oluyor. Çünkü yumurtladıktan 14 gün sonra regl görünür. Kimisi geç yumurtlar kimisi erken. Adet biter bitmez yumurtlayanlardansanız evet gebelik testinde doğru sonucu almanız mümkün ama çoğunlukla adetin 2. haftası yumurtlandığı için bir hafta kala doğru sonuç vermeyebilir tabii bu bir genelleme siz daha erken yumurtluyorsanız onu bilemeyiz.
Hamile misin canım sen:)) 15 gün geçmiş olman gerekirdi. Takvime aldanma önemli olan yumurtlama:))Evet bu konuya da katılıyorum aşırı mantıklı bir yaklaşım. Mesela benim adetime şuan 3 gün var ama yumurtlama pik 23 Nisandı belki siz daha geç pik gördünüz ya da daha erken :)
Evet beta takibi yapılıyorHamile misin canım sen:)) 15 gün geçmiş olman gerekirdi. Takvime aldanma önemli olan yumurtlama:))
Bende onu anlamıyorum ya döngün 31 gün işte 11 Mayıs bat diyor ama çatlama tahmini 25 nisanda oldu, herkes yumurtlamadan 14 gün sonra mı adet olur kafam karışıyorMaşallah sağlıkla gelsin inşallah![]()
Çok teşekkür ederim sağ olunMaşallah sağlıkla gelsin inşallah![]()
Evet canım yumurtlamadan 14 gün sonra adet görülür:)) demekki erken yumurtlamissin bu ayBende onu anlamıyorum ya döngün 31 gün işte 11 Mayıs bat diyor ama çatlama tahmini 25 nisanda oldu, herkes yumurtlamadan 14 gün sonra mı adet olur kafam karışıyor![]()
Evet canım yumurtlamadan 14 gün sonra adet görülür:)) demekki erken yumurtlamissin bu ay
Uygulamaya kalsa mayısın ilk haftası diyordu yumurtlamaya :) çatlama sonrası +14gün değil mi?Evet canım yumurtlamadan 14 gün sonra adet görülür:)) demekki erken yumurtlamissin bu ay