Merhaba , ben düzenli adet gören biri değilim. Takvimim uygulamasından takip ediyorum sadece. Adetime 8 gün kaldığını gosteriyor erken gebelik testi yaptım net olarak hiç çiziksiz negatif çıktı. Sonradan dönme gibi bir durum olur mu ? Belirt olarak sadece kasık ağrım var.
Adet düzensizliğinizin sebebi neydi? Tedavi gördüğünüz bir hastalık mı var ? Ben ilk gebeliğimi 7 gün kala ikincisini de 6 gün kala öğrenmiştim kaset testlerden ama adetim düzenliydi. Ama tabi bilmiyorum çıkmamasında düzensiz adet görmeniz bir etken midir.
Adet düzensizliğinizin sebebi neydi? Tedavi gördüğünüz bir hastalık mı var ? Ben ilk gebeliğimi 7 gün kala ikincisini de 6 gün kala öğrenmiştim kaset testlerden ama adetim düzenliydi. Ama tabi bilmiyorum çıkmamasında düzensiz adet görmeniz bir etken midi
Bilemiyorum bunun için bir doktora gitmedim. Herhangi bir hastalığım yok çok şükür , tek bu yumurtlama günlerini hesap edemiyorum sanırım. Ama bu ay uygulamanın gosterdıgı yumurtlama günü ve benim hissettiğim günlerde ilişki oldu. O yüzden bir moralim bozuldu. Daha erken mi olur ,geç döllenme felan mı olur diye danışmak ıstedım
O tarz programların gösterdiği yumurtlama günleri genelde doğru olmuyor maalesef çünkü her ay aynı günlerde yumurtlamıyoruz o yüzden yumurtlama takibi için yumurta takip testlerinden almanızı tavsiye ederim ve eğer çocuk istiyorsanız bu adet düzensizliğiniz için de bir doktora görünmenizde fayda var bence. Allah gönlünüze göre versin.
O tarz programların gösterdiği yumurtlama günleri genelde doğru olmuyor maalesef çünkü her ay aynı günlerde yumurtlamıyoruz o yüzden yumurtlama takibi için yumurta takip testlerinden almanızı tavsiye ederim ve eğer çocuk istiyorsanız bu adet düzensizliğiniz için de bir doktora görünmenizde fayda var bence. Allah gönlünüze göre versin.