Adete 8 gun kala hamileligini ogrenenler

Sekermatik

Üye
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2017
503
177
23
Kizlar bata 8 gun var benim belirtilerim adetten sonra hic inmeyen goguslerim va arada giren bel agrim. Bazen beyaz losyon gibi akintim oluyor ve bugun istifra edecek kadar midem bulandi. Regli belirtileri de olabilir tabi ama benzer seyler yasayip gebe oldugunu ogrenen var mi

gebelikte 6-7.haftaya kadar bir belirti yaşanmıyor. kendinizde belirti aramayın. rabbim isteyen herkese nasip etsin.

bu belirtiler ve daha fazlası bende de vardı
hatta ara ara lekelenmem oldu kan gibi ama koyu renk aslnda
bugun kan testi yaptrdım negatif cıktı
ama tüm belirtileri yasadım kesın hamıleyım dedım yerlesme kanaması bıle var dedım sok oldum

gebelikte 6-7.haftaya kadar bir belirti yaşanmıyor. kendinizde belirti aramayın. rabbim isteyen herkese nasip etsin.
Hayir yanlis biliyorsunuz.adetten once bile belirti yasayan var ki bilimsel olarak kanitlanmis bir sey.hormon degerlerimize bagli olarak etkisini daha fazla ya da az hissederiz.cevap verdiginiz icin tesekkur ederim 6 gunum kaldi Rabbim ne zaman ol derse o zmni beklicez mecbur iyi aksamlar

bu belirtiler ve daha fazlası bende de vardı
hatta ara ara lekelenmem oldu kan gibi ama koyu renk aslnda
bugun kan testi yaptrdım negatif cıktı
ama tüm belirtileri yasadım kesın hamıleyım dedım yerlesme kanaması bıle var dedım sok oldum
Yerlesme kanamasi rengi kirmizi olmaz diye biliyorum ama pembe ve kahve okudum genelde.ama tabi diger yogun belirtiler dusundurmus olabilir Rabbim en yakin zamanda isteyen herkesi bebek sahip etsin insallah cok amin :)

Hayir yanlis biliyorsunuz.adetten once bile belirti yasayan var ki bilimsel olarak kanitlanmis bir sey.hormon degerlerimize bagli olarak etkisini daha fazla ya da az hissederiz.cevap verdiginiz icin tesekkur ederim 6 gunum kaldi Rabbim ne zaman ol derse o zmni beklicez mecbur iyi aksamlar
33 haftalık hamileyim ve ben hiçbir belirti hissetmedim. Yanlış bilmem imkansız çünkü hamileyim yaşadım. 3 gebelik yaşadım üçündede belirti yoktu. bahsettiğiniz belirtiler nadiren gebelikdede gözükebilir adet belirtiside olabilir. en doğru sonucu yapacağınız kan tahlili verir. benim şuyum var hamileyim diyemezsiniz

Kizlar bata 8 gun var benim belirtilerim adetten sonra hic inmeyen goguslerim va arada giren bel agrim. Bazen beyaz losyon gibi akintim oluyor ve bugun istifra edecek kadar midem bulandi. Regli belirtileri de olabilir tabi ama benzer seyler yasayip gebe oldugunu ogrenen var mi
Ben adete 10 gun kala testte pozitifi gordum hatta sok oldum

Benimde adetime 10 gün kaldı dün az 4 yada 5 damla kan geldi ve dünden beri midem bulanıyor inşallah vardır gelmiştir meleğim 9 aydır bekliyoruz her ay aynı hüsran

Kızlar ben pkoyum bu ay klomen tedavisi olmadim günün geçti gebelik belirtileri nelerdir acaba çok akintim oluyor su gibi sol kasigimda dün çok feci sancı oldu sabahtan akşama kadar nefes almakta zorla

Back
X