Adete 8 gun kala kan tahlili verdim

Lahya hapsi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Eylül 2022
26
9
1
29
Adete 8 gun varken kanda gebelik testi verdim 0.2 cikti ama adete 16 gun kalandan beridir kasik agrisi bel agrisi yasiyorum hala daha devam ediyor sizde boyle yasayiz beta niz yukseldi mi arkadaslar yoksa bu ay umudumu keseyim mi

canım çok erken yapmışsın ya,ben yumurtlamadan 10 ğün sonra yaptım nagatifti,1 hafta sonra çıktı pozitif

ay canım benim Allah gönlümüze göre versin,hatta hamile değilim diye idrar yolu için ilaç bile aldım,sonra ağrılarım var diye devlet hastanesine gittim kistmi var acaba diye doktor rahim duvarın çok ince zaten gebelik şu an olmaz dedi , bende tamam diyip ilaç aldım bir kaç tane temizlik yemek herşeyi yaptım,ama bir şeyler vardı neydi bu ağrılar diye bir kaç gün sonra tekrar yaptım test:)

Olsun biz yine denemeye devam edelim :) sıkmayalım canımızı 🥰 rabbim hayirlisiyla versin insallah ilk bebegin mi
Benim mi? Evet kuzum Allah nasip ederse ilk olacak. Bekleyen herkese hayırlı, akıllı, sağlıklı evlat versin Allahım inşallah. Senin ilk mi? 👶🏻🌸

Adete 8 gun varken kanda gebelik testi verdim 0.2 cikti ama adete 16 gun kalandan beridir kasik agrisi bel agrisi yasiyorum hala daha devam ediyor sizde boyle yasayiz beta niz yukseldi mi arkadaslar yoksa bu ay umudumu keseyim mi
Merhaba acaba sizin sonucunuz ne oldu merak ettim bende adetime 4 gün kala kan vermiştim 0.2 çıkmıştı bugün adet tarihim regl olmadım

Hayırlı olsun inşallah canım 🥰 bende dört gün önce vermiştim 0.2 çıkmıştı senin adına çok sevindim canım bizede dua et
Tesekkur ederim canim zaten ogrendigimde ilk buryaa yazmistim belirtimi falan ama suan hala daha cok kucuk keseyi goremedik bi daha kan tahlili falan verecegim yarin umarim benim bebisim tutunur sizlerde bu duyguyu tadarsiniz sizde bana dua edin keseyi saglicakla gorelim :)

Tesekkur ederim canim zaten ogrendigimde ilk buryaa yazmistim belirtimi falan ama suan hala daha cok kucuk keseyi goremedik bi daha kan tahlili falan verecegim yarin umarim benim bebisim tutunur sizlerde bu duyguyu tadarsiniz sizde bana dua edin keseyi saglicakla gorelim :)
Amin canım inşallah inşallah bebeğini görürsün sağ salim kucagina alırsın Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın kan değerin kaç canım

Tamam canim persembe gunu tam sonuclar cikar doktora o zaman gidecegim haber edicem :) rabbim tez zaman da sevindirdsin tum bekleyenleri

Back
X