Adete 8 gün kala test pozitif çıkar mı

Nibaku

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Mart 2021
114
55
48
28
Kızlar merhaba ben bu ay klomen kullandım yumurtlama zamanımda inanılmaz bir ağrı hissettim yumurtlama bittiği günden belli kasıklarımdaki o agrı bir türlü geçmedi ara ara sağ tatafımda batmalr oluyor ve afedersiniz çok idrara çıkıyrm . Dün de kaset test yaptım negatif çıktı . Başına böyle bir şey gelen var . Bugün bat 7 gün kaldı

Kaç gün geçti yumurtlamanızdan?

Yani şu şekilde anlatım. Ayın yedisinde itibaren 5 günlük doğurgan dönem sürecim ayın 12 yazıyr takvimim uygulaması nda ama ayın 11 oldu bence o gün çok şiddetli kasık ağrısı yaşadm

Merhaba, bizimde ilk defa korunmasız bu ay ilişki oldu bahsettiğiniz ağrılar bende de var bir de mide bulantım var anlayamadım sebebini. Dün adetime 10 gün vardı aşırı halsizlik falan da olunca bi erken belirti veren testlerden yaptım bir şey çıkmadı belki sizde çıkar.

Ben normalde adetken yaşardım ama onun dışında pek olmazdı idrar yollarımda bir sıkıntı olmadığı sürece ama bu ara yani korunmasız ilişkiden sonra olmaya başladı. Dün aşırı uyku hali ve mide bulantım vardı işe bile gidemedim bütün gün yattım. Ama hamilelik olarak pek yorumlayamıyorum çünkü ilk korunmasız ilişkim 15 gün önce oldu hemen belirti vermez diye düşünüyorum

Back
X