Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet fazla damlatmisim çıkmama ihtimaliniz biliyorum ama insan heveslenince meraktan duramıyorFazla idrar damlatmışsın canım. Olsa da suan yeni yerleşme asamasındadır muhtemelen testlerde cıkmaz
8 çok erken. Erken gebelik testleri var 6 gün önceyi gösteren. Onda mesela benjm böyle çıktı 6 gün kala. Bugün öğlende kaset testim böyle çıktı. İnşallah vardır. Adete 4 gün varMerhaba arkadaşlar adetime 8 gün var testim böyle çıktı özellikle kasık ve bel ağrım 1 haftadan fazla devam ediyor özellikle sag tarafıma ağrı giriyor sizce hamile miyim belli belirsiz cizgi var gibi geldi bana ama yada psikolojik mi görüyorum![]()
İnşallah vardır ikimizdede erken gebelik testinde gördüm hafif çizgi sizinkinde8 çok erken. Erken gebelik testleri var 6 gün önceyi gösteren. Onda mesela benjm böyle çıktı 6 gün kala. Bugün öğlende kaset testim böyle çıktı. İnşallah vardır. Adete 4 gün var
Ay meraktan duramıyorum ki sizinle aynı günlerdeyiz o zamanBenimde 8 gün kaldı beklemedeyim canım bira bekle istersen
Bende ilk hamileliğimde silikle öğrenmiştim sizin var gibi görünüyor8 çok erken. Erken gebelik testleri var 6 gün önceyi gösteren. Onda mesela benjm böyle çıktı 6 gün kala. Bugün öğlende kaset testim böyle çıktı. İnşallah vardır. Adete 4 gün var
23 ocak regl tarihimAy meraktan duramıyorum ki sizinle aynı günlerdeyiz o zaman
Benimde23 ocak regl tarihim
Bende ayda 1 gün 3 doz halinde progesteron ignesi vuruluyor inşallah güzel haberler alırızBu ay klomen verdi doktorum bakalım nasip![]()
Bakalım inşallah vardırBende ilk hamileliğimde silikle öğrenmiştim sizin var gibi görünüyorbenim ki kimyasal gebelikti sağlıksız embriyo
İnşallahİnşallah vardır ikimizdede erken gebelik testinde gördüm hafif çizgi sizinkinde
İnşallahİnşallah![]()
Adete 3 gün var gibi benim. Yarın sabah ilk idrarla tekrarlayacagımİnşallah
Bizede haberdar et kanda ver istersen kanda çıkar kesin canım bende cuma günü bir daha tekrarlamaya düşünüyorum rüyamda gördüm ama üzülmekten istemiyorumAdete 3 gün var gibi benim. Yarın sabah ilk idrarla tekrarlayacagım
Amin inşallahHayırlısı olsun hakkımızda haberleşelim inşallah![]()