Adete 9 gün kala kasık batması, göğüs ağrısı

DilaHanm

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2023
12
1
1
28
Adete 9 gün kala kasık batması ve göğüs ağrısı yaşayıp hamile olduğunu öğrenenler var mı?

Bende adete 3 gün var test yaptım negatif çıktı🙄 bu belirtiler vardı

Bende adete 3 gün var test yaptım negatif çıktı🙄 bu belirtiler vardı
Benim şuan 9 gün var adetime, ama birkaç gün önce başladı belirtiler ovülasyondan 3 4 gün sonra, ve bel ağrısı da yaşadım bir iki gün önce, sizinde bu şekilde erken mi başladı belirtiler

Benim şuan 9 gün var adetime, ama birkaç gün önce başladı belirtiler ovülasyondan 3 4 gün sonra, ve bel ağrısı da yaşadım bir iki gün önce, sizinde bu şekilde erken mi başladı belirtiler
Evet bende de çok erken başladı adetime 3 gün var test yaptım negatif çıktı test yapma sakın adetin geçmesini bekle derim🙄🙄

Arkadaslar benımde regl 5 gun kala bu sekılde cıktı, flasla bakınca gorunen bır sılık cızgı ama sankı yok gıbıde. göğüslerimde agrı, kasıgımda batma seklınde agrılar var. sız görüyormusunuz cubukta herhangı bısey. bu belırszlık ınsanı cok yoruyor ya

Eklentiler

• IMG_1206.webp
    IMG_1206.webp
    20,9 KB · Görüntüleme: 689
  • F9D5B173-A014-422B-B55F-9B6F077C5103-23808-00000CE302C01F2E.webp
    F9D5B173-A014-422B-B55F-9B6F077C5103-23808-00000CE302C01F2E.webp
    25,3 KB · Görüntüleme: 590
Evet bende de çok erken başladı adetime 3 gün var test yaptım negatif çıktı test yapma sakın adetin geçmesini bekle derim🙄🙄
Kesinlikle bekleyeceğim, aylardır testlerle kafayı yedim zaten, senin de daha 3 gün varmış canım, hala umut var

Arkadaslar benımde regl 5 gun kala bu sekılde cıktı, flasla bakınca gorunen bır sılık cızgı ama sankı yok gıbıde. göğüslerimde agrı, kasıgımda batma seklınde agrılar var. sız görüyormusunuz cubukta herhangı bısey. bu belırszlık ınsanı cok yoruyor ya
Ya canım ben görüyorum valla ikinci çizgiyi

Ben goruyorum benimkide boyleydi ışıkta anca belli oluyordu yarin tekrarlayin bence

Kesinlikle bekleyeceğim, aylardır testlerle kafayı yedim zaten, senin de daha 3 gün varmış canım, hala umut var
Valla o kadar moralim bozuldu ki Rabbim inşallah sana güzel haberler nasip etsin🤲🏻🤲🏻🥰🥰🥰benim pek umudum kalmadu bu ay

Bence en iyi reglin geçmesini beklemek canım psikolojimiz bozuldu iyice bende sabah böyle flaşla felan baktım

Ya canım ben görüyorum valla ikinci çizgiyi
hemen olusan gozle cok zor gorunen sılık bız cızgı oldu bu sabah yıne erken gebelık testı yaptım ama test bozuk cıktıgı ıcın hıc bırsey cıkmadı ıkı tarafta bos cıktı sansa bakar mısınız. yarın sabah tekrarlayayım

Bence en iyi reglin geçmesini beklemek canım psikolojimiz bozuldu iyice bende sabah böyle flaşla felan baktım
ya evet her ay karar alıyorum gecmeden yapmayacagım dıye ama yıne de duramıyorum. bır dusuk ve dıs gebelık hıkayem var. buda korkutuyor benı :(

Düşükten sonra hemen gebe kalınıyor derler ama inşallahh bu ay güzel haber alırsın canım🥰

Rabb'im hepimizin kucağını sağlıklı evlat ile doldursun canım benim, umutsuz olmayacağız, RABB'İMİN çok güzel planları var bizim için
İnşallah canım bu ay garip bi şekilde çok umutluydum ama test moralimi bozdu idrarı fazla damlattım acaba ondan mı çıkmadı off yada kendimi kandırıryorum

hemen olusan gozle cok zor gorunen sılık bız cızgı oldu bu sabah yıne erken gebelık testı yaptım ama test bozuk cıktıgı ıcın hıc bırsey cıkmadı ıkı tarafta bos cıktı sansa bakar mısınız. yarın sabah tekrarlayayım
Şansa bak gerçekten ama ben iyi hissediyorum hakkında canım güzel haberini alırsan bizimle de paylaş moral olsun :)

Back
X