Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben bu belirtileri yaşadim evet hamile olma ihtimaliniz varAdete 9 gün kala kasık batması ve göğüs ağrısı yaşayıp hamile olduğunu öğrenenler var mı?
8 ay önce kürtaj oldum, bir daha gebe kalmadım, ilk defa bu ay bu kadar erken belirtiler yaşıyorum. İnşaAllah sonucu güzel olurBen bu belirtileri yaşadim evet hamile olma ihtimaliniz var
Benim şuan 9 gün var adetime, ama birkaç gün önce başladı belirtiler ovülasyondan 3 4 gün sonra, ve bel ağrısı da yaşadım bir iki gün önce, sizinde bu şekilde erken mi başladı belirtilerBende adete 3 gün var test yaptım negatif çıktıbu belirtiler vardı
Evet bende de çok erken başladı adetime 3 gün var test yaptım negatif çıktı test yapma sakın adetin geçmesini bekle derimBenim şuan 9 gün var adetime, ama birkaç gün önce başladı belirtiler ovülasyondan 3 4 gün sonra, ve bel ağrısı da yaşadım bir iki gün önce, sizinde bu şekilde erken mi başladı belirtiler
Evet bende de çok erken başladı adetime 3 gün var test yaptım negatif çıktı test yapma sakın adetin geçmesini bekle derim![]()
Kesinlikle bekleyeceğim, aylardır testlerle kafayı yedim zaten, senin de daha 3 gün varmış canım, hala umut varEvet bende de çok erken başladı adetime 3 gün var test yaptım negatif çıktı test yapma sakın adetin geçmesini bekle derim![]()
Ya canım ben görüyorum valla ikinci çizgiyiArkadaslar benımde regl 5 gun kala bu sekılde cıktı, flasla bakınca gorunen bır sılık cızgı ama sankı yok gıbıde. göğüslerimde agrı, kasıgımda batma seklınde agrılar var. sız görüyormusunuz cubukta herhangı bısey. bu belırszlık ınsanı cok yoruyor ya
Ben goruyorum benimkide boyleydi ışıkta anca belli oluyordu yarin tekrarlayin benceArkadaslar benımde regl 5 gun kala bu sekılde cıktı, flasla bakınca gorunen bır sılık cızgı ama sankı yok gıbıde. göğüslerimde agrı, kasıgımda batma seklınde agrılar var. sız görüyormusunuz cubukta herhangı bısey. bu belırszlık ınsanı cok yoruyor ya
Valla o kadar moralim bozuldu ki Rabbim inşallah sana güzel haberler nasip etsinKesinlikle bekleyeceğim, aylardır testlerle kafayı yedim zaten, senin de daha 3 gün varmış canım, hala umut var
Bence en iyi reglin geçmesini beklemek canım psikolojimiz bozuldu iyice bende sabah böyle flaşla felan baktımArkadaslar benımde regl 5 gun kala bu sekılde cıktı, flasla bakınca gorunen bır sılık cızgı ama sankı yok gıbıde. göğüslerimde agrı, kasıgımda batma seklınde agrılar var. sız görüyormusunuz cubukta herhangı bısey. bu belırszlık ınsanı cok yoruyor ya
hemen olusan gozle cok zor gorunen sılık bız cızgı oldu bu sabah yıne erken gebelık testı yaptım ama test bozuk cıktıgı ıcın hıc bırsey cıkmadı ıkı tarafta bos cıktı sansa bakar mısınız. yarın sabah tekrarlayayımYa canım ben görüyorum valla ikinci çizgiyi
ya evet her ay karar alıyorum gecmeden yapmayacagım dıye ama yıne de duramıyorum. bır dusuk ve dıs gebelık hıkayem var. buda korkutuyor benıBence en iyi reglin geçmesini beklemek canım psikolojimiz bozuldu iyice bende sabah böyle flaşla felan baktım
sonra pozitif mi oldu sızın kı ?Ben goruyorum benimkide boyleydi ışıkta anca belli oluyordu yarin tekrarlayin bence
ya evet her ay karar alıyorum gecmeden yapmayacagım dıye ama yıne de duramıyorum. bır dusuk ve dıs gebelık hıkayem var. buda korkutuyor benı
Rabb'im hepimizin kucağını sağlıklı evlat ile doldursun canım benim, umutsuz olmayacağız, RABB'İMİN çok güzel planları var bizim içinValla o kadar moralim bozuldu ki Rabbim inşallah sana güzel haberler nasip etsinbenim pek umudum kalmadu bu ay
İnşallah canım bu ay garip bi şekilde çok umutluydum ama test moralimi bozdu idrarı fazla damlattım acaba ondan mı çıkmadı off yada kendimi kandırıryorumRabb'im hepimizin kucağını sağlıklı evlat ile doldursun canım benim, umutsuz olmayacağız, RABB'İMİN çok güzel planları var bizim için
Şansa bak gerçekten ama ben iyi hissediyorum hakkında canım güzel haberini alırsan bizimle de paylaş moral olsun :)hemen olusan gozle cok zor gorunen sılık bız cızgı oldu bu sabah yıne erken gebelık testı yaptım ama test bozuk cıktıgı ıcın hıc bırsey cıkmadı ıkı tarafta bos cıktı sansa bakar mısınız. yarın sabah tekrarlayayım