Birbirimize söz verelim en erken adet gününde yapalım testİnşallah canım bu ay garip bi şekilde çok umutluydum ama test moralimi bozdu idrarı fazla damlattım acaba ondan mı çıkmadı off yada kendimi kandırıryorum

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Birbirimize söz verelim en erken adet gününde yapalım testİnşallah canım bu ay garip bi şekilde çok umutluydum ama test moralimi bozdu idrarı fazla damlattım acaba ondan mı çıkmadı off yada kendimi kandırıryorum
ınsallah hayır ve guzel haberlerle gelırım :) Rabbim hepımıza hayırlı ve saglıklı sekılde nasıp etsın ınsallahŞansa bak gerçekten ama ben iyi hissediyorum hakkında canım güzel haberini alırsan bizimle de paylaş moral olsun :)
Aynen canım inşallah günümüz geçerde güzel haberler alırız sen hamilesin gibi hissettim benBirbirimize söz verelim en erken adet gününde yapalım test![]()
Ayy inşaAllah, bunu demen bile o kadar iyi geldi ki, herkes durumunu paylaşsın, iyi veya kötü birbirimize her anlamda destek oluruzAynen canım inşallah günümüz geçerde güzel haberler alırız sen hamilesin gibi hissettim ben![]()
Aynen canım inşallah güzel haberlerle geliriz buraya aynı dönem doğar bebişlerAyy inşaAllah, bunu demen bile o kadar iyi geldi ki, herkes durumunu paylaşsın, iyi veya kötü birbirimize her anlamda destek oluruz
Amin Canım benimınsallah hayır ve guzel haberlerle gelırım :) Rabbim hepımıza hayırlı ve saglıklı sekılde nasıp etsın ınsallah
Evet hamileym suansonra pozitif mi oldu sızın kı ?
yaa masallah Allah bagıslasın , Kac gun sonra tekrarladınız testı ve kac gun once yaptıgıızda sılık cızgı gormustunuzEvet hamileym suan
Ben adetim 1 gun gecikince yaptim ilk testimi. Cok cok silik cikti. Emin olmak icin diger gun 2 test daha yaptm. O sekilde emin olmustumyaa masallah Allah bagıslasın , Kac gun sonra tekrarladınız testı ve kac gun once yaptıgıızda sılık cızgı gormustunuz