Adete az kala hamile kalmak ve beta hcg testi?

petitjoueur

Yiğidom
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
21 Ekim 2011
1.037
748
323
Kızlar selam ben 25 günde bir adet oluyorum adet takvimime göre.gecen 8 inde olmuştum bu ay 2 sinde gelmesi gerekliydi.genelde bir iki gün oynama olurdu en fazla bu ay 4 gün geciktim.adetime az kala ilişkiye girmiştim eşimle.acaba hamile kalmis olabilir miyim?
Ama kan testi yaptırdım dün adetten 3 gun sonra oluyor yani. Beta hcg 0.05 cıktı.hamilelik olduysa ancak mi yükselir beta hcg?bir de hamile kalınır kalınmaz belirtiler olur mu beta hcg yükselmeden?lütfen yardımcı olur musunuz çok önemli.

Canım maalesef çok çok çok düşük değerin, negatif yani. 0-5 arası negatif kabul edilir.
içine sinmiyorsa, eğer adet olmazsan; 3-4 gün sonra tekrar kan ver. Eğer varsa çok çabuk yükselir zaten.

Geç yumurtlamissan olabilir. İlişkinin üzerinden 2 hafta geçtikten sonra kanda belli olur eğer gebelik varsa

Geç yumurtlamissan olabilir. İlişkinin üzerinden 2 hafta geçtikten sonra kanda belli olur eğer gebelik varsa
Çok teşekkür ederim bugün regl oldum.simdilik pek istekli değildim hamilelik yönünde.biraz hayatim düzene otursun nasip kısmet artık.tesekkurler kızlar.

Çok teşekkür ederim bugün regl oldum.simdilik pek istekli değildim hamilelik yönünde.biraz hayatim düzene otursun nasip kısmet artık.tesekkurler kızlar.
O zaman isabet olmuş. Aklınızda olsun şüpheli ilişkiden 1 hafta sonra kanda sonuç alırsınız. Hayırlısı. Herşeyin vakti saati var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…