- 12 Ocak 2016
- 217
- 71
- 18
- 44
- Konu Sahibi Crescent-hll
dayanamadım ve akşama doğru test yaptım tabi ki negatif adet beş gün var doğru değildir değil mi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Adet gunu ya da adetin gectikten sonra yapman daha uygun olur. Simdi erken oldugu icin negatif olmasi gayet normaldayanamadım ve akşama doğru test yaptım tabi ki negatif adet beş gün var doğru değildir değil mi
dayanamadım ve akşama doğru test yaptım tabi ki negatif adet beş gün var doğru değildir değil mi
erken gebelik testi dediğiniz ne oluyor gebelik testleri hepsi aynı normalde amaBen 4 gun kala yapmistim silik cikmisti ama hic belli de olmuyor.erken gebelik testi olanlar var onlardan da kullanabilirsin..
anladım canım tamam çok teşekkür ederim bende bekliyorum da adetime 4 gün var bende bunu alıp denicem sağolErken gebelik testleri var,adete 5-6 gun kala yapilan ve buyuk oranda dogru sonuc veren..zaten eczaneden erken diye belirtirseniz ondan veriyor predictor marka olanini almistim ben.
anladım canım tamam çok teşekkür ederim bende bekliyorum da adetime 4 gün var bende bunu alıp denicem sağol
Erken gebelik testleri var,adete 5-6 gun kala yapilan ve buyuk oranda dogru sonuc veren..zaten eczaneden erken diye belirtirseniz ondan veriyor predictor marka olanini almistim ben.
Senin ki erken gebelik testinde mi silik çıkmıştı
Ben de tam 5 gün kala evde test yaptım sonuç olumsuzdu aynı gün acilde beta hcg 108 di hamile olduğumu öğrenmiştimdayanamadım ve akşama doğru test yaptım tabi ki negatif adet beş gün var doğru değildir değil mi
Ayy çok heyecanlandım inşallah benim de öyledirBen de tam 5 gün kala evde test yaptım sonuç olumsuzdu aynı gün acilde beta hcg 108 di hamile olduğumu öğrenmiştim![]()
Inşallah canim benim Allah isteyen herkese nasip etsinAyy çok heyecanlandım inşallah benim de öyledir