- 30 Kasım 2020
- 1.553
- 1.584
- 83
- 33
- Konu Sahibi GurbetKusuEsra
-
Canım benim adetim de şuan 5 gün gecikti ve hiç adet belirtim yokİyi akşamlar
Yarın 28.gün yani adet olmam gerekiyor ama bu ay hiç göğüs ağrısı hissetmiyorum önceki aylar 1 hafta önceden dokunamazdım
Soğan kürü yaptım bu ay acaba onunla ilgisini var?
Hayırlısı inşallah canım Güzel haberler vermek nasip etsinCanım benim adetim de şuan 5 gün gecikti ve hiç adet belirtim yok
Evde test yaptım silik çizgi çıktı. Kan verdim gebelik yok dedi doktor . Ama hala adet olmadım. Bende senin gibiyim yani hala belirti hissetmiyorum ne adet ne de hamilelik
Bakalım hakkımızda hayırlısı olsun
Bakalım bende nasıl bi değişiklik olacakBen soğan kürü yaptığım ay adetim 1 hafta gecikti
Sanırım adet oluyorsunSabah test yaptım bugün günüm normalde test negatifti
Ve şuan ara ara kesimlei kasık ağrısı başladıAma daha önce bu kadar batmamıştı ağrı
Herhalde soğan küründen dolayımı bu kadar güçlü batmalar hissediyorum acabaSanırım adet oluyorsunüzülme kafana takmamaya çalış Allah hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin
Olabilir sonuçta herkesin bünyesi farklıHerhalde soğan küründen dolayımı bu kadar güçlü batmalar hissediyorum acaba
İnşallah canım Rabbim en yakın zamanda müjdeli haberi verdirmek nasip etsin benim ağrı bi gelip bi gidiyor ama göğüslerimde bi ağrı yok yazarım inşallah gelişmeleri eğer olursamda kullanayım inşallah o karışımıOlabilir sonuçta herkesin bünyesi farklıCanım regl olursan bal tarçın çörekotu kürüne başla bence adetin 2. günü başlanıyor. Yumurtalıkların büyümesine yardımcı oluyormuş kullanan çoğu kadın o ay hamile kaldım diyor. Nasip tabi ki ama denemekten bi zarar gelmez. Benim regli biteli 1 hafta oldu geç kaldım :/ bu ay adet olmazsam bende yapıcam ama inşallah adet olmam
Allah razı olsun canımcanım dua edicem senin için inşallah bebişin vardır ondan ağrı çekiyorsundurAdet olursan yaz bana da merak ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?