Gebeliğe Hazırlık Adete bi gün kala

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

GurbetKusuEsra

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2020
1.553
1.584
83
33
İyi akşamlar
Yarın 28.gün yani adet olmam gerekiyor ama bu ay hiç göğüs ağrısı hissetmiyorum önceki aylar 1 hafta önceden dokunamazdım
Soğan kürü yaptım bu ay acaba onunla ilgisini var?

İyi akşamlar
Yarın 28.gün yani adet olmam gerekiyor ama bu ay hiç göğüs ağrısı hissetmiyorum önceki aylar 1 hafta önceden dokunamazdım
Soğan kürü yaptım bu ay acaba onunla ilgisini var?
Canım benim adetim de şuan 5 gün gecikti ve hiç adet belirtim yok
Evde test yaptım silik çizgi çıktı. Kan verdim gebelik yok dedi doktor . Ama hala adet olmadım. Bende senin gibiyim yani hala belirti hissetmiyorum ne adet ne de hamilelik
Bakalım hakkımızda hayırlısı olsun

Ben soğan kürü yaptığım ay adetim 1 hafta gecikti 🤷🏻‍♀️

Canım benim adetim de şuan 5 gün gecikti ve hiç adet belirtim yok
Evde test yaptım silik çizgi çıktı. Kan verdim gebelik yok dedi doktor . Ama hala adet olmadım. Bende senin gibiyim yani hala belirti hissetmiyorum ne adet ne de hamilelik
Bakalım hakkımızda hayırlısı olsun
Hayırlısı inşallah canım Güzel haberler vermek nasip etsin

Sabah test yaptım bugün günüm normalde test negatifti
Ve şuan ara ara kesimlei kasık ağrısı başladı😣Ama daha önce bu kadar batmamıştı ağrı😥

Sabah test yaptım bugün günüm normalde test negatifti
Ve şuan ara ara kesimlei kasık ağrısı başladı😣Ama daha önce bu kadar batmamıştı ağrı😥
Sanırım adet oluyorsun :( üzülme kafana takmamaya çalış Allah hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin 🤲🏻❤️

Herhalde soğan küründen dolayımı bu kadar güçlü batmalar hissediyorum acaba
Olabilir sonuçta herkesin bünyesi farklı 🤷🏻‍♀️ Canım regl olursan bal tarçın çörekotu kürüne başla bence adetin 2. günü başlanıyor. Yumurtalıkların büyümesine yardımcı oluyormuş kullanan çoğu kadın o ay hamile kaldım diyor. Nasip tabi ki ama denemekten bi zarar gelmez. Benim regli biteli 1 hafta oldu geç kaldım :/ bu ay adet olmazsam bende yapıcam ama inşallah adet olmam 🙏🏻🥲

Olabilir sonuçta herkesin bünyesi farklı 🤷🏻‍♀️ Canım regl olursan bal tarçın çörekotu kürüne başla bence adetin 2. günü başlanıyor. Yumurtalıkların büyümesine yardımcı oluyormuş kullanan çoğu kadın o ay hamile kaldım diyor. Nasip tabi ki ama denemekten bi zarar gelmez. Benim regli biteli 1 hafta oldu geç kaldım :/ bu ay adet olmazsam bende yapıcam ama inşallah adet olmam 🙏🏻🥲
İnşallah canım Rabbim en yakın zamanda müjdeli haberi verdirmek nasip etsin benim ağrı bi gelip bi gidiyor ama göğüslerimde bi ağrı yok yazarım inşallah gelişmeleri eğer olursamda kullanayım inşallah o karışımı😥

canım dua edicem senin için inşallah bebişin vardır ondan ağrı çekiyorsundur 🤲🏻 Adet olursan yaz bana da merak ederim

Slm kızlar adetimi bi gün geçti bugün sabah yine test yaptım negatif aşırı derece akıntım var beyaz şeffaf ve kokusuz ne oluyor acaba?

Back
X