Adete bir gün kala

kleymol ghy

Üye
Kayıtlı Üye
24 Haziran 2022
62
8
16
26
Kızlar adetime bir gün var kasıklarımda batmalar oluyordu ve geçen ay adetten bir süre sonra ilk defa ara kanamam oldu 2 gn sürdü hayıt suyu falan içtim kürler yaptım evde ovulasyon testi vardı yaptım iki çizgi aynı tonda daha önce böyle olan var mı ovulasyon ile anlayan hemen beta yapmak istemiyorum hep hayal kırıklığı yaşıyorum

Eklentiler

• 6EBD5086-D24D-47F7-9E4C-06F4F044BCEF.webp
    6EBD5086-D24D-47F7-9E4C-06F4F044BCEF.webp
    8,2 KB · Görüntüleme: 44
  • D37B0B1B-61B9-481B-B176-6CAB6DE6DEFA.webp
    D37B0B1B-61B9-481B-B176-6CAB6DE6DEFA.webp
    6,3 KB · Görüntüleme: 47
Kızlar adetime bir gün var kasıklarımda batmalar oluyordu ve geçen ay adetten bir süre sonra ilk defa ara kanamam oldu hayır suyu falan içtim kürler yaptım evde ovulasyon testi vardı yaptım iki çizgi aynı tonda daha önce böyle olan var mı ovulasyon ile anlayan hemen beta yapmak istemiyorum hep hayal kırıklığı yaşıyorum
Asıl böyle üzülüyoruz en doğrusu beta yaptırmak emin olmak

Kızlar adetime bir gün var kasıklarımda batmalar oluyordu ve geçen ay adetten bir süre sonra ilk defa ara kanamam oldu 2 gn sürdü hayıt suyu falan içtim kürler yaptım evde ovulasyon testi vardı yaptım iki çizgi aynı tonda daha önce böyle olan var mı ovulasyon ile anlayan hemen beta yapmak istemiyorum hep hayal kırıklığı yaşıyorum
Bence normal test yapın çıkar ben 2 gün kala öğrendim gebeliğimi

Merhaba yarın ilk idrarla test yapmanızı öneririm

Back
X