Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cnm koyulasack gibi duruyor adete daha da varMerhaba arkadaslar daha onceki gebeligimi adete 2 gun kala biraz kirmizi ovulasyon testiyke ogrendim.Simdi yine yaptim dun ve bugun test hakkinda ne dusunuyorsunuz.Normalde baya silik cikardi amaEki Görüntüle 3036825
Ay insallah ya cunku ovulasyonda gosteriyor gebeligi.neden koyu olsunki baya silik olmaliydi.cunku ben yumurtladim biliyorumCnm koyulasack gibi duruyor adete daha da var
Bir kaç kere de yumurtlama oluyormuş amaAy insallah ya cunku ovulasyonda gosteriyor gebeligi.neden koyu olsunki baya silik olmaliydi.cunku ben yumurtladim biliyorum
Merhaba gebelik testi denediniz miMerhaba arkadaslar daha onceki gebeligimi adete 2 gun kala biraz kirmizi ovulasyon testiyke ogrendim.Simdi yine yaptim dun ve bugun test hakkinda ne dusunuyorsunuz.Normalde baya silik cikardi amaEki Görüntüle 3036825
Yok denemedim varsa bile cikmaz diyeMerhaba gebelik testi denediniz mi
Evet gebelikten gebeliğe bile değiştiğini duymuştum o zaman bat gününde dene bi kaset test inşallah vardırYok denemedim varsa bile cikmaz diye
Yumurtlamadan beri adet olcakmisim gibi hafif agri.sag dizime agri vuruyordu gecti.gogusler baya gergin.bugun uykudan kafam kalkmadi.bakalim nasipEvet gebelikten gebeliğe bile değiştiğini duymuştum o zaman bat gününde dene bi kaset test inşallah vardırbelirtilerin neler acaba yanlış anlamazsan benim de bat a iki gün kaldı bende bekliyorum sabırsızlıkla erken gebelikte vs bişey çıkmadı 6 gün kala bata yaptım
Kaç gün kaldı adetinizeYumurtlamadan beri adet olcakmisim gibi hafif agri.sag dizime agri vuruyordu gecti.gogusler baya gergin.bugun uykudan kafam kalkmadi.bakalim nasip
6 gunKaç gün kaldı adetinize
Tekrar ovulasyon yaptınız peki
Hayir cuma yapicam.elimde az kaldi 2 gunde bir yapayim dedimTekrar ovulasyon yaptınız peki
İyi yapmisinz erkn gebelik testinde çıkar herhaldeHayir cuma yapicam.elimde az kaldi 2 gunde bir yapayim dedim
Nasip kuzum eğer erken döllenme olursa erken gebelikte çıkar değilse çıkmaz bu sebepten en az bat gününe kadar beklemeye çalış zor biliyorum amaYumurtlamadan beri adet olcakmisim gibi hafif agri.sag dizime agri vuruyordu gecti.gogusler baya gergin.bugun uykudan kafam kalkmadi.bakalim nasip
Heleki benim gibi 4 kimyasal gecirmis biri icin cok zor.Bu seferde hamile kalmazsam nisan basi tup bebege gidiyoruz İns orda bari olur.Sebebsizce birseyin olmamasi ne zormusNasip kuzum eğer erken döllenme olursa erken gebelikte çıkar değilse çıkmaz bu sebepten en az bat gününe kadar beklemeye çalış zor biliyorum amaboşuna moralin bozulmasın
![]()
Aşılama ya da başka bi uygulamanız olud mu bide burda ben çörek otu, bal, tarçın karışımı duydum bide onu deneyelim nasipse dedim de insan da üzülüyor ve artık ümidi de kesiyor ister istemezHeleki benim gibi 4 kimyasal gecirmis biri icin cok zor.Bu seferde hamile kalmazsam nisan basi tup bebege gidiyoruz İns orda bari olur.Sebebsizce birseyin olmamasi ne zormus
Ben bi kere sogan kuru yaptim duzenli adetim bozuldu.Hicbirsey kullanip umutlanmicam artik.Cunku hicbir sorun yok ne esimde ne bende.Sorun olmayincada doktorlar takmadi bizi.2 yil gecti kendi kendimr 4 kimyasal yasadim.Gen incrlemesi bile yapildi hicbirsey yok.Allah vermiyo.Asilamsya verecrgim paraya biraz daha ekler tup bebek yaparim dedim gidiyoruz ins cumartesiAşılama ya da başka bi uygulamanız olud mu bide burda ben çörek otu, bal, tarçın karışımı duydum bide onu deneyelim nasipse dedim de insan da üzülüyor ve artık ümidi de kesiyor ister istemezheme de Allah büyük.
Bu mubarek ayda bi kez daha deneyin belki Rabbim yüzünüze gülerBen bi kere sogan kuru yaptim duzenli adetim bozuldu.Hicbirsey kullanip umutlanmicam artik.Cunku hicbir sorun yok ne esimde ne bende.Sorun olmayincada doktorlar takmadi bizi.2 yil gecti kendi kendimr 4 kimyasal yasadim.Gen incrlemesi bile yapildi hicbirsey yok.Allah vermiyo.Asilamsya verecrgim paraya biraz daha ekler tup bebek yaparim dedim gidiyoruz ins cumartesi
Kimyasal da olsa gebelik olabiliyorsa normal gebelik de olur gözüyle bakmanizda yarar var diye düşünüyorum. Stres en büyük düşman bu işte. Bir de uygun zamanı değilmiş demekki oyle düşünün dogru zaman geldiğinde olacaktır inşallah. Doğacağı varsa her türlü doğuyor aslında. Benim ablamın 2 gebeliği de korunduğu halde oldu mucizevi bir şekilde. Ben de 2 senedir deniyorum olmadi. Demekki zamanı var bilemiyorumBen bi kere sogan kuru yaptim duzenli adetim bozuldu.Hicbirsey kullanip umutlanmicam artik.Cunku hicbir sorun yok ne esimde ne bende.Sorun olmayincada doktorlar takmadi bizi.2 yil gecti kendi kendimr 4 kimyasal yasadim.Gen incrlemesi bile yapildi hicbirsey yok.Allah vermiyo.Asilamsya verecrgim paraya biraz daha ekler tup bebek yaparim dedim gidiyoruz ins cumartesi
Sogan kürü bana da yaramadı caksir suyu kullandım hayit suyu kullandım yok malesef bi yararını goremedim bünyem almadı demekki herkeste farklı ise yarıyorsa bilemicemBen bi kere sogan kuru yaptim duzenli adetim bozuldu.Hicbirsey kullanip umutlanmicam artik.Cunku hicbir sorun yok ne esimde ne bende.Sorun olmayincada doktorlar takmadi bizi.2 yil gecti kendi kendimr 4 kimyasal yasadim.Gen incrlemesi bile yapildi hicbirsey yok.Allah vermiyo.Asilamsya verecrgim paraya biraz daha ekler tup bebek yaparim dedim gidiyoruz ins cumartesi