Gebeliğe Hazırlık Adete bir hafta kala ovulasyon testi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
IMG_20220404_101803.jpg
adete 2 gun var ve gittikce koyulasti.cunartwsi gebelik testi negatifti.yumurtam catmaladimi yani

Eki Görüntüle 3040412 adete 2 gun var ve gittikce koyulasti.cunartwsi gebelik testi negatifti.yumurtam catmaladimi yani
Yumurtan çatlamış bu ovulasyon testi hiç bir şey ifade etmiyor pik değil. Bazen böyle koyulaşabiliyor çünkü Lh hormonu dalgalanma gösteriyor. Boşuna ovulasyon testi yapmayın gebelik gösterir diye. Herzaman göstermiyor ben hamileyken hiç koyulaşmadı ama hamile değilken sizin gibi denedim ve benim testim tam pikti seninki pike yakın bile değil ki güven olmuyor işte..

Benim yumurtlama gunumde bile boyle cikmazda.bi gebeligimi adete 2 gun kala ovulasyon testiyle ogrenmistim

Yumurtan çatlamış bu ovulasyon testi hiç bir şey ifade etmiyor pik değil. Bazen böyle koyulaşabiliyor çünkü Lh hormonu dalgalanma gösteriyor. Boşuna ovulasyon testi yapmayın gebelik gösterir diye. Herzaman göstermiyor ben hamileyken hiç koyulaşmadı ama hamile değilken sizin gibi denedim ve benim testim tam pikti seninki pike yakın bile değil ki güven olmuyor işte..

IMG-20220405-WA0002.webp

Ayın kaçında yumurtlama gördün testte gebelik olduğu kesin inşallah kimyasallar olmaz tüp bebeğe hazırlanıyordun sanki dimi gerek kalmaz umarım
24 yumurtlama ama 28.de falan hala agrim vardi.biraz gec dollendi 4-5 gun falan bence kan da 6.9 cikti.

24 yumurtlama ama 28.de falan hala agrim vardi.biraz gec dollendi 4-5 gun falan bence kan da 6.9 cikti.
Çatlaması uzun sürmüştür belkide olabilir cuma günü tekrar kan verirsin her gün vermek psikolojik olarak yorar

Çatlaması uzun sürmüştür belkide olabilir cuma günü tekrar kan verirsin her gün vermek psikolojik olarak yorar
10 gun sonra ver dedi doktor oyle yapcam.digerlerinde 2 gunde 1 verdim delik desik oldum bi isede yaramadi.kimyasalsa adetle gitcek zaten napalim nasip

Back
X