Adete göre 6 ultrasona göre 4hafta 4 günlük

balkopuknurs

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2010
212
0
46
Niğde
belirsizlik hala devam ediyor adet tarihime göre 6 hafta olması gereken gebelik kesem 4 hafta 4 günlük gözüktü bhcg değerlerimde iyi yükselmişti ama dr bir hafta sonra gel gelişimine bakalım dedi benim gibi olan var mı arkadaşlar

canım benimde 1 hafta geriden gidiyo ama 9. haftaya kadar ultrason aletleri yanlış ölçüm verebiliyolarmış yani haftalar ilerledikçe bebek ve ultrason haftası aynı oluyomuş... endişelenme beta hcg iyi yükseldiyse sağlıkla büyür meleğinnn.. sağlıkla doğsun inşallah

canım benimde 1 hafta geriden gidiyo ama 9. haftaya kadar ultrason aletleri yanlış ölçüm verebiliyolarmış yani haftalar ilerledikçe bebek ve ultrason haftası aynı oluyomuş... endişelenme beta hcg iyi yükseldiyse sağlıkla büyür meleğinnn.. sağlıkla doğsun inşallah

inşallah öyle olur canım ya bakalım bi hafta nasıl geçecek bilmiyorum ama sabır artık sen kaçıncı haftadasın

genelde ilk hafta için hep öyle diyolarr ama bikaç hafta sonraa aynı degeri bulucaktır yani normal merak etmeyin

canım bende aslında dete bakınca en az 8 haftalık hamile olmam gerekiyodu ama ultrasonda keseyi göremedik.13 martta görücez inşallah.geç döllenmeden dolayı olyur dedi dr,benim tahminen 5-6 hafta civarı olabilir.

belirsizlik hala devam ediyor adet tarihime göre 6 hafta olması gereken gebelik kesem 4 hafta 4 günlük gözüktü bhcg değerlerimde iyi yükselmişti ama dr bir hafta sonra gel gelişimine bakalım dedi benim gibi olan var mı arkadaşlar

slm canım bende senin durumundayım,adet tarihine göre 6.haftamda olmam gerek ama benimki 1 hafta geri,ben geç döllenmen olduğunu düşünüyorum canım ama,hayırlısı,inş.olumsuzlukl yaşamayız...

Back
X