Adete iki gün kala beta 0.28

Birhanimefendi

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2020
4
1
16
Merhaba adete iki gün kala beta HCG 0.28 çıktı referans agirligi 0-5 idi. Acaba ilerleyen günlerde yükselme ihtimali var mıdır?

Merhaba adete iki gün kala beta HCG 0.28 çıktı referans agirligi 0-5 idi. Acaba ilerleyen günlerde yükselme ihtimali var mıdır?
Regl yakın bir tarih ve deger maalesef sınira yakın da değil.. Yükselmesi pek mümkün değil. Ama inşallah yükselir.

Canım benim bir haftadan fazla vardı 0.269 çıkmıştı ama yükselmedi bu ay da 0.86 çıktı regl olmayı bekliyorum bakalım . İnsAllah yükselir adetin geçince test yaptır mutlaka belli olmaz Allah ol derse olur

Yukselmedi malesef geçti bu ay. Çocuk adet bitiminden sonraki ilk 15 günde olurmuş doğru mu? Ben son 14.gün saniyordum da

Umarım yükselir benim bilgim yok bu konularda,
Bir şey sormak istiyorum sağlık ocağında beta HCG sadece sabahtan mi bakıyorlar yoksa günün herhangi bir saati gitsek ters yaptirabiliyormuyuz

Umarım yükselir benim bilgim yok bu konularda,
Bir şey sormak istiyorum sağlık ocağında beta HCG sadece sabahtan mi bakıyorlar yoksa günün herhangi bir saati gitsek ters yaptirabiliyormuyuz
Sabah 10 kadar alıyorlar kanı bende sabah gidip vercem kan

Yukselmedi malesef geçti bu ay. Çocuk adet bitiminden sonraki ilk 15 günde olurmuş doğru mu? Ben son 14.gün saniyordum da
Adet başladığı tarihten itibaren 10. Ve 14. Günler gebelik için em uygun günlerdir örn 1 şubatta adet gördüyseniz 10 şubat 14 şubat arasi yumurtlama olasılığınız yüksek gebelik için en uygun 4 gün, geç yumurtlama olursa orası ayrı bir konu ama.

Benimde adetimden 1 gün önce pembe leke geldi aradan 13 gün geçti adet olmadım daha gecikmenin 3.günü kan verdim 0.41 çıkmıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…