Adete iki gün kala kahverengi akinti (leke)

Aliye40

Üye
Kayıtlı Üye
2 Mart 2016
156
42
13
37
Damla seklinde degil kahve rengi pihti seklinde akıntı yani wcde peceteye sılınecek kadar (sagına soluna bulasiyor )günlük pedde hic yok gibi acaba nedenki ılaclarda kullanıyorum ama agrimda var asagıda ve belimde bilemedim gıttı

Canim aynisi iste bende de vardi. Adetime normalde 6 gun kala amma gecen ay ki duruma gore benim de 2 gun vardi. Ilk once pembe geldi sonra kahverengi. Su anda 5.ci gunum bitti pembeden iyice yogun kahverengi lekeye donustu amma bende bilmiyorum. Sana yardimci olan bi yazi gelirse kendi ustume de alinirim.

Bi test yapmalısın canım. Yerleşme kanaması olabilir
Test negatif. Belki de cok erkendir. Adetime cok kala yaptim da pozitif cikti 2 tane sonra hep nevatif. Belki hcg alcaktir daha diye kendimi kandiriyorum ama bilemedim. Kan testi yaptirsam o da negatif verir herhalde

Benim adet geciktikten 4 gun sonra idrarda pozitif cikmisti. 1 gun sonra kanda hcg cok hafif yukselmisti

Test negatif. Belki de cok erkendir. Adetime cok kala yaptim da pozitif cikti 2 tane sonra hep nevatif. Belki hcg alcaktir daha diye kendimi kandiriyorum ama bilemedim. Kan testi yaptirsam o da negatif verir herhalde
Bir iki gün bekle öyle kan testi ver

Kahverengi akıntı içinin temizlendiğine işarettir. Hamileyim şuan doktoruma sordum kahverengi akıntım olurdu hamile olmadan önce şimdide öyle olursa prob olurmu geliyimmi demiştim. Doktorda dediki kahverengi akıntı içeride kurumuş kanı akıntıyla dışarı verir dedi. Yani korkulcak bişey yok adet olcaksın muhtemelen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…