Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence geçsin öyle yap canım
Anlıyorum ama erkenden hüzünlenmekte var geç olsun tatlı olsunMantığım da bana oyle diyor ama beklemek cok zor. Insan bir an once gerçeği bilmek istiyor
Insallah Canim sende haklisinAnlıyorum ama erkenden hüzünlenmekte var geç olsun tatlı olsuninsallah tutmuştur canim
Senin ikinci çocuk mu canımInsallah
Insallah Canim sende haklisin
Evet canim InsAllah. Allah nasip ederse 2. OlacakSenin ikinci çocuk mu canım
Ay canım bana umut oldu deneyim yrin sabah bende cikarsa sevinir.cikmazsada uzulmemBenim adetime 5-6 gün vardı evde gebelik testi yapmıştım çift çizgi çıkmıştı ertesi gün kan testi yaptırdım 74.2 çıkmıştı canım bence bi yaptır testi
Üzülme tabi canım herkeste aynı oşmuyo çıkmazsa birazdaha bekler öyle yaparsın ama bence çıkıcakAy canım bana umut oldu deneyim yrin sabah bende cikarsa sevinir.cikmazsada uzulmem
Canım hamilelikten önce reglimde aksama olmuştu. İki gün lekelenmiş sonra regl olmuştum hep regl olmamın başlangıcını lekelenmeden itibaren sayıyordum ama o sayılmazmış. Bu şekilde reglimden 2 gün önce kanım 35 çıktı. Bir gün önce de az silik bi şekilde idrarda çıktıAdetime 6 gun var bat 14aralık kac gun kala test yapmalıyım??
15 gün nasıl sabrettın kız 15 an duramam ben :)Adetten 15 gpn sonra yaptım ben :)
Adetime 6 gun var bat 14aralık kac gun kala test yapmalıyım??
Canim bnmde bat 14 Aralık az önce yaptım negatffAdetime 6 gun var bat 14aralık kac gun kala test yapmalıyım??