Adete kac gün kala test yaptınız(idrar)??

eflen

Mavi düşünüp, siyah yaşıyoruz. ⭐
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2015
452
251
53
Adetime 6 gun var bat 14aralık kac gun kala test yapmalıyım??

Benim adetime 5-6 gün vardı evde gebelik testi yapmıştım çift çizgi çıkmıştı ertesi gün kan testi yaptırdım 74.2 çıkmıştı canım bence bi yaptır testi

Bende adetime 4 gün kala sabah idrarımla yapmıştım ama o anda negatif çıkmıştı. Testi atmamıştım öğlen teste tekrar baktığımda ikinci çizgi silik şekilde belirmişti. Aynı gün kan testi yaptırdım 38 çıktı. Bi ihtimal erken sonuç alabilirsin ama herkeste aynı durum olmayabilir

Adetten önceki gün yaptım çok silik çıktı.
İlk idrarla değil gün içinde yapmıştım.
Aynı akşam kan testi verdim 28.32 çıktı.

Benim adetime 5-6 gün vardı evde gebelik testi yapmıştım çift çizgi çıkmıştı ertesi gün kan testi yaptırdım 74.2 çıkmıştı canım bence bi yaptır testi
Ay canım bana umut oldu deneyim yrin sabah bende cikarsa sevinir.cikmazsada uzulmem

Tesekkurler kizlar. Yarin bir umut deneyeceğim dua edin varsa cikar inşallah.

Ay canım bana umut oldu deneyim yrin sabah bende cikarsa sevinir.cikmazsada uzulmem
Üzülme tabi canım herkeste aynı oşmuyo çıkmazsa birazdaha bekler öyle yaparsın ama bence çıkıcak

Adetime bir gün kala yaptım gördüm adet günümde kan verdim 81.87 çıktı.

Adetime 6 gun var bat 14aralık kac gun kala test yapmalıyım??
Canım hamilelikten önce reglimde aksama olmuştu. İki gün lekelenmiş sonra regl olmuştum hep regl olmamın başlangıcını lekelenmeden itibaren sayıyordum ama o sayılmazmış. Bu şekilde reglimden 2 gün önce kanım 35 çıktı. Bir gün önce de az silik bi şekilde idrarda çıktı

Back
X