Test yaparsan ogrenirsin .Insallah hamilesindir.Selam kizlar ben yeniyim burda bana yardim ederseniz cox sevinirim.adetime 2 gun kaldi.kendimde bazi deyiwiklikler hiss ediyorum mesela belim cok agriyo,gögüslerimdede agrilar var.vucut isisi takibindeyim isim yukselmiş.bi cak gundur qazim var. Bunlar beni düşünduruyo acaba hamilemiyim diye.sizce hamilemiyim??Allahim isteyen herkese hayirli,saglıklı evlatlar nasib etsin İnşAllahh
Bende yumutlamadan once birkac kez iliski oldu reglim mart8 test yaptm cikmadi erken mi yaptm ki yumurtlamam 20subatBeklemedeyim adetimden bi kac gun gecsin yapicam InşAllah
Evet canim cabuk yapmiwsin testi. regilden 2 3 gun gecsin yaparsin yine. InwAllah hayirli haberi verirsinBende yumutlamadan once birkac kez iliski oldu reglim mart8 test yaptm cikmadi erken mi yaptm ki yumurtlamam 20subat
Benim bat 28 subat bende de cikmadi senin dåha çok erken canimBende yumutlamadan once birkac kez iliski oldu reglim mart8 test yaptm cikmadi erken mi yaptm ki yumurtlamam 20subat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?