Ben de görüyorum ne zaman çıktı ilk 5 dk ise olabilir sonrası ise kuruma çizgisi de olabilirKızlar adetime son iki gün var burda hayalet çizgiyi sadece ben mi görüyorum böyle bişey yaşayan var mı yoksa ben kafayımı yedim Eki Görüntüle 3388832 Eki Görüntüle 3388833
Kızlar adetime son iki gün var burda hayalet çizgiyi sadece ben mi görüyorum böyle bişey yaşayan var mı yoksa ben kafayımı yedim Eki Görüntüle 3388832 Eki Görüntüle 3388833
Hemen çıktı yarın ilk idrarla tekrar yapcm ama adet olacakmışım gibi bel ve karın ağrımda varBen de görüyorum ne zaman çıktı ilk 5 dk ise olabilir sonrası ise kuruma çizgisi de olabilir
Bel ve karın ağrımda var adet olacakmış gibi hemen çıktı ama ümitlenmek istemiyorumBencede var gibi evet ama kaç dk da çıktı bı test daha yapın bence
Öyle oluyor zaten aynı adet belirtileri gibiHemen çıktı yarın ilk idrarla tekrar yapcm ama adet olacakmışım gibi bel ve karın ağrımda var
Olabilir mi yaniÖyle oluyor zaten aynı adet belirtileri gibi
Olabilir canım istersen başka testle tekrar yap. Ya da yarın bir kan var. Acil yapmıyor diye biliyorum.Olabilir mi yani
Yarın tekrar yapayım bide kahverengi bi akıntı geldi adet başlıyor sanırım ya kaç aydır deniyorum olmuyor her ay aynıOlabilir canım istersen başka testle tekrar yap. Ya da yarın bir kan var. Acil yapmıyor diye biliyorum.
Canım benim de aynı bir kürtajım var ondan sonra olmadı halbuki tek denemede olmuştu. Her şeyin normalse olur. Var mı hiç çocuğun ?Yarın tekrar yapayım bide kahverengi bi akıntı geldi adet başlıyor sanırım ya kaç aydır deniyorum olmuyor her ay aynı
Evet bi kızım var o hemen olmuştu ama ikinciyi düşündük uzun zamandır olmuyorCanım benim de aynı bir kürtajım var ondan sonra olmadı halbuki tek denemede olmuştu. Her şeyin normalse olur. Var mı hiç çocuğun ?
O zaman strese girme ben hiç yok sandım. Stres daha çok etkiliyor çünkü.Evet bi kızım var o hemen olmuştu ama ikinciyi düşündük uzun zamandır olmuyor
Neden olmadığını merak ediyorum ister istemez sıkıntı yapıyorum senin var mı çocuğunO zaman strese girme ben hiç yok sandım. Stres daha çok etkiliyor çünkü.
Benim yaşayan çocuğum yok. 8 ay önce kürtaj oldum kalbi durdu maalesef. İstersen bir hormonlarına baktır. Yaş kaç bu arada ?Neden olmadığını merak ediyorum ister istemez sıkıntı yapıyorum senin var mı çocuğun
31 yaşındayım umarım en kısa zamanda güzel haber alırsınBenim yaşayan çocuğum yok. 8 ay önce kürtaj oldum kalbi durdu maalesef. İstersen bir hormonlarına baktır. Yaş kaç bu arada ?
Ben de 31 yaşındayım sıkıntı yapmayın istiyorsanız bi hormon falan verin. Bir kere olmuş zaten bi daha neden olmasın.31 yaşındayım umarım en kısa zamanda güzel haber alırsın
Hormon bakıldı sıkıntı yok dendi ama yine de olmuyor ilaçlı rahim filmi çekilecek sanırım doğal yolla bir çocuğum var ama ikincisi sanırım işleme kadar gidecekBen de 31 yaşındayım sıkıntı yapmayın istiyorsanız bi hormon falan verin. Bir kere olmuş zaten bi daha neden olmasın.
Oğlum ilk denemede olmuştu. Kızım için 5 ay denedim 6.ayda oldu. Bir arkadaşım iki çocuğu olmasına rağmen bir sene uğraştı. Bir sene sonunda oldu. Ovulasyon testi denedin mi?Yarın tekrar yapayım bide kahverengi bi akıntı geldi adet başlıyor sanırım ya kaç aydır deniyorum olmuyor her ay aynı
Deniyorum ama olmuyo maalesefOğlum ilk denemede olmuştu. Kızım için 5 ay denedim 6.ayda oldu. Bir arkadaşım iki çocuğu olmasına rağmen bir sene uğraştı. Bir sene sonunda oldu. Ovulasyon testi denedin mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?