Adete son 2 gün

141020

Üye
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2024
512
121
23
33
Kızlar adetime son iki gün var burda hayalet çizgiyi sadece ben mi görüyorum böyle bişey yaşayan var mı yoksa ben kafayımı yedim

Bencede var gibi evet ama kaç dk da çıktı bı test daha yapın bence

Olabilir canım istersen başka testle tekrar yap. Ya da yarın bir kan var. Acil yapmıyor diye biliyorum.
Yarın tekrar yapayım bide kahverengi bi akıntı geldi adet başlıyor sanırım ya kaç aydır deniyorum olmuyor her ay aynı

Yarın tekrar yapayım bide kahverengi bi akıntı geldi adet başlıyor sanırım ya kaç aydır deniyorum olmuyor her ay aynı
Canım benim de aynı bir kürtajım var ondan sonra olmadı halbuki tek denemede olmuştu. Her şeyin normalse olur. Var mı hiç çocuğun ?

Canım benim de aynı bir kürtajım var ondan sonra olmadı halbuki tek denemede olmuştu. Her şeyin normalse olur. Var mı hiç çocuğun ?
Evet bi kızım var o hemen olmuştu ama ikinciyi düşündük uzun zamandır olmuyor

Neden olmadığını merak ediyorum ister istemez sıkıntı yapıyorum senin var mı çocuğun
Benim yaşayan çocuğum yok. 8 ay önce kürtaj oldum kalbi durdu maalesef. İstersen bir hormonlarına baktır. Yaş kaç bu arada ?

Ben de 31 yaşındayım sıkıntı yapmayın istiyorsanız bi hormon falan verin. Bir kere olmuş zaten bi daha neden olmasın.
Hormon bakıldı sıkıntı yok dendi ama yine de olmuyor ilaçlı rahim filmi çekilecek sanırım doğal yolla bir çocuğum var ama ikincisi sanırım işleme kadar gidecek

Oğlum ilk denemede olmuştu. Kızım için 5 ay denedim 6.ayda oldu. Bir arkadaşım iki çocuğu olmasına rağmen bir sene uğraştı. Bir sene sonunda oldu. Ovulasyon testi denedin mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…