• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adete yakın Lh testi koyulaşması

modakilifa1234

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
7
Puanlar
1
Günaydın kızlar bugün veya yarın adet olmam gerekiyor ama lh testim bu şekilde başına böyle bişey gelen var mı

Eklentiler

• 1000012957.webp
    1000012957.webp
    8,3 KB · Görüntüleme: 27
Bende de bu durum var, 21.gun testim böyleydi ve bugun 23.gun regl oldum. Neden böyle oldu acaba

Günaydın kızlar bugün veya yarın adet olmam gerekiyor ama lh testim bu şekilde başına böyle bişey gelen var mı
Hamilelikde de koyulaşiyor. Testiniz de pozitifdi zaten. Ben de tezcanliyim ama testim pozitifse kan veririm sevinirim lh testini niye yapiyorsunuz ve ya umursuyorsunuz. Biliyorum hassas donemdeyiz hepimiz. Test konusunda benden beteri yok o yuzden soylemek istiyorum ki kendinizi strese sokmayin. Kan verin ve hamileliginizin tadini çikarin

Hamilelikde de koyulaşiyor. Testiniz de pozitifdi zaten. Ben de tezcanliyim ama testim pozitifse kan veririm sevinirim lh testini niye yapiyorsunuz ve ya umursuyorsunuz. Biliyorum hassas donemdeyiz hepimiz. Test konusunda benden beteri yok o yuzden soylemek istiyorum ki kendinizi strese sokmayin. Kan verin ve hamileliginizin tadini çikarin
Daha önce kimyasal gebeliklerim oldu ve 1 tane kürtajım da oldu o yüzden hastaneye gidip kan verip iki günde bir beta takibi stresini yaşamak istemiyorum o yüzden 5.haftada kontrole gitmek istedim.

Back
X