Adete yakin ovulasyon pozitif

Yusra91

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2016
1.019
393
43
Kızlar yumurtlama zamanı adete bikac gün kala olurmu bat 29u iki gundur ovulasyon böyle pozitif

Eklentiler

• IMAG2167_1.webp
    IMAG2167_1.webp
    3,3 KB · Görüntüleme: 1.886
Nadire'n de olsa olabilir geç döllenme bu sebeple oluyor işte
Ben bu aydan hiç anlamadım zaten bu ay koyu çizgiyi çok gördüm hep yumurtluyorum sanıyordum.ya birden fazla yumurtladim yada onlar yanlıştı.

Ben bu aydan hiç anlamadım zaten bu ay koyu çizgiyi çok gördüm hep yumurtluyorum sanıyordum.ya birden fazla yumurtladim yada onlar yanlıştı.
Testler hatalı olabilir yada hormonal bir sıkıntı yaşamış olabilirsiniz

Gebelik testi var mı elinde? Adete yakın pozitif hamilelik olabiliyor. Ya da yumurta çatlamamış olabilir. Elinde gebelik testi varsa bi yap derim

Gebelik testi var mı elinde? Adete yakın pozitif hamilelik olabiliyor. Ya da yumurta çatlamamış olabilir. Elinde gebelik testi varsa bi yap derim
Var canım yaptım ama negatif çıktı.yumurta catlamadiginda kaç gün koyu cikarki

Var canım yaptım ama negatif çıktı.yumurta catlamadiginda kaç gün koyu cikarki

Çatlamadığı sürece hep.. O yüzden pco rahatsızlığında devamlı pozitif veriyor. Gününü bekle geçer ve olmazsa bir doktora git baksınlar hormonlara falan

Çatlamadığı sürece hep.. O yüzden pco rahatsızlığında devamlı pozitif veriyor. Gününü bekle geçer ve olmazsa bir doktora git baksınlar hormonlara falan
İki gundur bu kadar koyu ama zaten regl olduğumda gidip baktircam hormonlarima.6ay oldu hala çocuk yok :(

Canım ben gebeliğimi owulasyon testiyle ogrendim diyebilirim yumurtlama günlerimde 3 gün fln koyu çizgi çıktı sonra siliklesti tam 14 gün sonra tekrar denedim owulasyon testini yine iki koyu çizgi oluştu o aksam idrar testiyle baktığımda çok çok silik 2. Çizgi oluştu sen yarın bidaha gebelik testini dene derim..

Muhtemelen hamilesin, hcg testinde beta daha yüksek olmadığı için çıkmıyor muhtemelen. O testler 100 üstü göstermiyo diye biliyorm. Adet günü tekrar test yap canım. Ben bunu sırf denemek için hamile çıktıktan snra ovulasyon yaptım iki tane ikiside diğer çizgiden daha koyu çıktı çünkü gebelikte lh ta yükseliyor :)
İnşallah bebiştir, şmdiden hayırlısı olsun inşallah

Ben daha bi kac gun once boyle ogrendim hamiis oldugumu adet gunu ovu testi yaptim pozitif hata sinirlendim bosuna size para verdim diye adet gunu pozitifmi olur bozuk olabilecegini dusundum bitane daha yaptm sonra oda pozitif bitane daha yaptim internetten baktim gebelik oldugundada pozitif oluyomus cnm gebelik testi yaptim cift cizgi kan verdim ondada cikti 4 haftalikmis insaAllah seninde oyledir...

İki gundur bu kadar koyu ama zaten regl olduğumda gidip baktircam hormonlarima.6ay oldu hala çocuk yok :KK43:

Canım sadece 2 gündür ise hamile olma ihtimalin yüksekkk.. Gebelikte negatif çıkması hcg yükselmediğinden.. 2 gün sonra testi tekrarla ya da kan ver..

K.bakmayin kızlar anca girebildim.ben daha öncede kimyasal gebelik gecirdigimde ovulasyon yapmıştım aynı böyle koyuydu.ama gebelik testi yaptığımda ikinci çizgi silikte olsa belliydi.dün de bi arkadaş gebelik testi yap varsa diyince bi umut yaptım ama hiç çizgi belirmedi.moralim çok bozuldu yine olmadı diye.ama inşallah dediğiniz gibidir ya.. akşam da psikolojik etkilendim galiba rüyamda kızım olmuş ve yüzünü bile net gördüm.sezeryan olmuşum bide :KK70:anlayın artık psikolojimi :olamaz:

K.bakmayin kızlar anca girebildim.ben daha öncede kimyasal gebelik gecirdigimde ovulasyon yapmıştım aynı böyle koyuydu.ama gebelik testi yaptığımda ikinci çizgi silikte olsa belliydi.dün de bi arkadaş gebelik testi yap varsa diyince bi umut yaptım ama hiç çizgi belirmedi.moralim çok bozuldu yine olmadı diye.ama inşallah dediğiniz gibidir ya.. akşam da psikolojik etkilendim galiba rüyamda kızım olmuş ve yüzünü bile net gördüm.sezeryan olmuşum bide :KK70:anlayın artık psikolojimi :olamaz:
Canım sen yinede adet olana dek umudunu yitirme bekliyorim sonucu bize bildir

Canım yine de bekle sen.. Umudunu kaybetme.. Olmazsan tekrarlarsın testi

Back
X