Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nadire'n de olsa olabilir geç döllenme bu sebeple oluyor işteKızlar yumurtlama zamanı adete bikac gün kala olurmu bat 29u iki gundur ovulasyon böyle pozitif
Ben bu aydan hiç anlamadım zaten bu ay koyu çizgiyi çok gördüm hep yumurtluyorum sanıyordum.ya birden fazla yumurtladim yada onlar yanlıştı.Nadire'n de olsa olabilir geç döllenme bu sebeple oluyor işte
Testler hatalı olabilir yada hormonal bir sıkıntı yaşamış olabilirsinizBen bu aydan hiç anlamadım zaten bu ay koyu çizgiyi çok gördüm hep yumurtluyorum sanıyordum.ya birden fazla yumurtladim yada onlar yanlıştı.
Var canım yaptım ama negatif çıktı.yumurta catlamadiginda kaç gün koyu cikarkiGebelik testi var mı elinde? Adete yakın pozitif hamilelik olabiliyor. Ya da yumurta çatlamamış olabilir. Elinde gebelik testi varsa bi yap derim
Var canım yaptım ama negatif çıktı.yumurta catlamadiginda kaç gün koyu cikarki
İki gundur bu kadar koyu ama zaten regl olduğumda gidip baktircam hormonlarima.6ay oldu hala çocuk yokÇatlamadığı sürece hep.. O yüzden pco rahatsızlığında devamlı pozitif veriyor. Gününü bekle geçer ve olmazsa bir doktora git baksınlar hormonlara falan
adet olmazsan test yap canim gebede olablrsn gec yumrtlamista olablrsnKızlar yumurtlama zamanı adete bikac gün kala olurmu bat 29u iki gundur ovulasyon böyle pozitif
İki gundur bu kadar koyu ama zaten regl olduğumda gidip baktircam hormonlarima.6ay oldu hala çocuk yok![]()
Canım sen yinede adet olana dek umudunu yitirme bekliyorim sonucu bize bildirK.bakmayin kızlar anca girebildim.ben daha öncede kimyasal gebelik gecirdigimde ovulasyon yapmıştım aynı böyle koyuydu.ama gebelik testi yaptığımda ikinci çizgi silikte olsa belliydi.dün de bi arkadaş gebelik testi yap varsa diyince bi umut yaptım ama hiç çizgi belirmedi.moralim çok bozuldu yine olmadı diye.ama inşallah dediğiniz gibidir ya.. akşam da psikolojik etkilendim galiba rüyamda kızım olmuş ve yüzünü bile net gördüm.sezeryan olmuşum bideanlayın artık psikolojimi
![]()
Tamam canım inşallah vardırCanım sen yinede adet olana dek umudunu yitirme bekliyorim sonucu bize bildir