Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım bilmiyorum var mı bende her ay bunu sorguladım ama bence yok genelde hamiş kalanların hep koyu çıkıyorMerhaba hanımlar regl ime 2 gün kala ovülasyon testi yaptım ikinci çizgi silik çıkıyor. Gebelik varsa koyu çıkar diyorlar biliyorum ama benim gibi silik çıkıp sonradan gebe olduğunu öğrenen var mı çok merak ediyorum
Evet canım öyle diyorlar bu ay da yok bende bişeyCanım bilmiyorum var mı bende her ay bunu sorguladım ama bence yok genelde hamiş kalanların hep koyu çıkıyor
Hayırlısı olsun canım Allahım en kısa zamanda nasip etsin hepimizeEvet canım öyle diyorlar bu ay da yok bende bişey![]()
Amin canım inşallah ☺Hayırlısı olsun canım Allahım en kısa zamanda nasip etsin hepimize
Benim silik çıkmıştı ama o ay hamile olduğumu öğrendim bence kesin bir yöntem değilCanım bilmiyorum var mı bende her ay bunu sorguladım ama bence yok genelde hamiş kalanların hep koyu çıkıyor
Hemen koyulaşmaz zaten değer arttıkça tabi kimisinde çıkmıyormuşBenim silik çıkmıştı ama o ay hamile olduğumu öğrendim bence kesin bir yöntem değil
Benimde böyle Şuan adetin 28. Gününde testinCanım bilmiyorum var mı bende her ay bunu sorguladım ama bence yok genelde hamiş kalanların hep koyu çıkıyor
Baya koyu çıkmış bence bir gebelik testi yapınBenimde böyle Şuan adetin 28. Gününde testin
Ayy baya koyu sizin hCG testi yapın benceBenimde böyle Şuan adetin 28. Gününde testin
Ben bugun yaptim koyu cikti yumurtlama günü gibi, beta 40 tiMerhaba hanımlar regl ime 2 gün kala ovülasyon testi yaptım ikinci çizgi silik çıkıyor. Gebelik varsa koyu çıkar diyorlar biliyorum ama benim gibi silik çıkıp sonradan gebe olduğunu öğrenen var mı çok merak ediyorum
Pcosum var adet gecikebiliyor bugün yine Ovulasyon testi yaptım böyle çıktı ilk gördüğünuzu 4 gün önce yapmıştım bunu da yeni yaptımAyy baya koyu sizin hCG testi yapın bence
İlki 4 gün önce .bu testi de bugün yaptım Ovulasyon ikisideBaya koyu çıkmış bence bir gebelik testi yapın
4 gün böyle pik çıkması normal mi ki acaba. Bence gebelik testi bi deneyin belki de ondan gecikmiştir ☺Pcosum var adet gecikebiliyor bugün yine Ovulasyon testi yaptım böyle çıktı ilk gördüğünuzu 4 gün önce yapmıştım bunu da yeni yaptım
İnşallah öyledir4 gün böyle pik çıkması normal mi ki acaba. Bence gebelik testi bi deneyin belki de ondan gecikmiştir ☺
Siz iyi bile dayanıyorsunuz ben olsam o piki görür görmez direk gidip gebelik testi almıştımİnşallah öyledir![]()