Adete yakin ovulasyon testi

Ozge3455

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2021
21
1
36
35
Merhaba 2 gundur ovulasyon testim böyle cikiyo gebelikten suphelenmekte istemiyorum 1 bucuk senedir deniyoruz bilgisi olan var mi
IMG_20210330_104542.webp

Merhaba canım geçen ay ben de ovülasyon testiyle öğrenmiştim hamile olduğumu. Aynı senin gibi çıkmıştı. İnşllah öylesindir ve sağlıklı devam eder. Benim kimyasal gebelikle sonuçlandı. Gecikmemin 10. günü kanamam başladı. Kan testi ver iki günde bir ve artışını kontrol et. Sonra gönül rahatlığıyla hamileyim diyebilirsin

Merhaba canım geçen ay ben de ovülasyon testiyle öğrenmiştim hamile olduğumu. Aynı senin gibi çıkmıştı. İnşllah öylesindir ve sağlıklı devam eder. Benim kimyasal gebelikle sonuçlandı. Gecikmemin 10. günü kanamam başladı. Kan testi ver iki günde bir ve artışını kontrol et. Sonra gönül rahatlığıyla hamileyim diyebilirsin

Merhaba Canim😌cok üzüldüm umarim en yakın zamanda tekrar hamile kalirsin🙏🙏hayirlisiyla insallah dedigin gbi yapicam

Hamile degilim bugun isyerinde bayildim test yapildi ..Ovulasyon testi gostermiyo ogrenmis oldum keske bu kadar umitlenmesek biraz oluruna birakabilsek😔😔

Merhaba, adetim son bir gün kaldı yarın adet olmam gerekiyor ve evde yaptığım ovulasyon testi böyle çıktı. Sizde gebelik olabilir mi? İkinci cizgi
İlk çizgi kadar koyu değil; ama silil de değil , bilemedim ne dersiniz ?
09976DDE-1902-4F05-B259-68B3E1341204.webp

İnşallah hamilesindir canım ümidini kaybetme
bende dün yapmıştım ovülasyon testi t çizgisi biraz belirgindi o yüzden dünü kaçırmak istemediğim için değerlendirdik fakat bu gün az önce yine test yaptım t çizgisi C çizgisinden çok belirgindi bu günü de değerlendirsek mi bilemedim kalitesi de düşmüş oluyor bana da bi fikir verin kızlar

Kızlar benim bata 5 gün var daha ve test silik hala sanırım bu ayda yok 😟 hamileliği testle öğrenenler ne zaman koyuluk gördüler acaba

Eklentiler

• 9E9DE425-645E-4B05-9926-1FFB723E51AC.webp
    9E9DE425-645E-4B05-9926-1FFB723E51AC.webp
    44 KB · Görüntüleme: 164
Back
X