adeti 14 gün gecikip idrar testi negatif olan var mı?

kızlar adetim 14 gün gecikti 1 gün geçince ve 9 gün geçince test yaptım negatif çıktı geç döllenme olmuş olabilir mi ya da sorun kist midir?

Kuzenimim 3 Aylık hamileliğinde idrar testi negatif çıkmıştı. Kan tahlili ile anlaşıldı. Bazı kişilerde olabiliyo idrardan çıkmaya biliyo. kan testi daha garanti...

basligi gorunce yazmadan gecemedim :) bnm adetim tam 2 ay gecikti yani normal dongume gore 2 reglimi gormem gerekirken hamile oldugumu ogrendim ki bu zmn zarfinda 2 kez kan testi sayisiz idrar testi ve 1 dr muayenesine gittim gebelik yok dedi ve sokturucu verdi... sokturucuyu ictim yine regl olmayinca test yaptim pozitifti:) kii en son 1 hafta once kan testi yaptirmistim negatif cikmistii... bnmki bi mucizeydi belki ama insallah seninde mucizen gelir :)

bende bugün idrarda test yaptım (14 gün gecikme) yine negativ aşağıdan ağrım hafif var son 3-4 gündür inşallah kötü bişeyim çıkmaz

basligi gorunce yazmadan gecemedim :) bnm adetim tam 2 ay gecikti yani normal dongume gore 2 reglimi gormem gerekirken hamile oldugumu ogrendim ki bu zmn zarfinda 2 kez kan testi sayisiz idrar testi ve 1 dr muayenesine gittim gebelik yok dedi ve sokturucu verdi... sokturucuyu ictim yine regl olmayinca test yaptim pozitifti:) kii en son 1 hafta once kan testi yaptirmistim negatif cikmistii... bnmki bi mucizeydi belki ama insallah seninde mucizen gelir :)
yaaa benimde keşke oyle olsa 10. gun saglık ocagında negatıf cıktı 14. idrar yaptım yok of yaaa adette yok

Merhabalar... Son adet tarihim 6 eylül Ekim 2 de regl olmam gerekiyordu ama 14 gün gecikti Eczaneden test aldım tek çizgi oluştu ne kadar daha beklemeliyim gecikme dışında hiç bir belirti yok ara ara şiddetli belim ağrıyor gecen ay da 3 gün gecikmeli adet olmuştum daha önceleri doğum kontrol hapı ile korunuyorduk yaklaşık 2 sene oldu korunmuyoruz bir oğlum var 14 yaşında 1 senedir de yenibir bebiş istiyoruz dayanamayıp bugün de kan testti yaptırdım kanda kesin çıkar dediler beta hcg değerim 0.7 yani negatif anlam veremiyorum hiç gecikme yaşamazdım acaba gec döllenme olabilir mi böyle bir durumla karşılaşan arkadaş varmı aranızda

Uzun zaman olmuş ama benim bugün 13.gün gecikti adetim.doktora gittim kan tahlili ultrason gebelik yok dedi hormonlarıma da baktılar temiz çıktı söktürücü verdi ama almadım ne yapmalıyım sizce herhangi bor adet belirtisi de yok 2 defa kan tahlilinde de cikmadi

Uzun zaman olmuş ama benim bugün 13.gün gecikti adetim.doktora gittim kan tahlili ultrason gebelik yok dedi hormonlarıma da baktılar temiz çıktı söktürücü verdi ama almadım ne yapmalıyım sizce herhangi bor adet belirtisi de yok 2 defa kan tahlilinde de cikmadi
Merhaba sonucunuz ne oldu acaba bende 13 gün geciktim

Back
X