!!!Adeti 5 6 gun gecip idrarda cikmayip yinede hamile olan varmi

Erbdky

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2018
2.290
1.419
133
40
Kizlar meraba adetim 5 gun gecikti test yaptim nagatif böyle olupta daha sonra pozitife dönen yada kanda pozitif çıkan varmı

Başka yaşayan varmı kizlar

6 gün gecikti test yaptım yine bisey çıkmadi yarın kan verecem

Eklentiler

• 20200121_092433.webp
    68,1 KB · Görüntüleme: 34
benim kı 15 . gunde bile silik cıktı ama beta hcg de 18 cıktı yanı hamıleymısım olabilir
Benim adetim 12 gün geçti dün idrar testim negatif çıktı yarın dr.a gideceğim kan ultrason ne gerekiyorsa baksin çok endişeliyim 20 aylık bebeğim var prezervatif ile korunuyoruz olursa çok şaşıracağım henüz planlamıyorduk çocuğumuz 4 yaşına gelene kadar... emzirdiğim için 10 güne kadar gecikmelerim olabiliyo düzensiz hala ama bu sefer korkuyorum şişlik hissediyorum mesajinizi okuyunca acabalarim arttı...

benım kı suan degerım 97 cıkıo ama yınede sılık cızgı cıkıo 2 gunde 1 kan verıp takıp edıorum
Kaç gün geçti gününüz bugün kan verdim yarın çıkacak sonuc inşaallah sağlıkla artar degerin

Benimde 1 hafta geçti evde teste çıkmadi varsa kanda çıkarmi ki küçük değerde olsa 1 hafta gecincemi verdin ilk kanı rabbim sağlıkla kucağınıza da almayı nasip etsin insaallah

kanda cıkar canım ben ılk basta hamıle oldumu dusunmuodum spıralım var benım oyuzden gıttım test yaptılar 2.4 cıktı 5 ın altı gebe sayılmıo ama normalde 0 olması lazım bunun cok yenıyse bıle bu cıvaeda yukselme olabılır sen eger duduk cıkarsa 5 ın altında bıle olsa bence yıne kan verıp tekrarlat 2 gun sonra 2 katına cıkıyorsa eger buyuk ıhtımalle hamılesındır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…