Benim adetim 12 gün geçti dün idrar testim negatif çıktı yarın dr.a gideceğim kan ultrason ne gerekiyorsa baksin çok endişeliyim 20 aylık bebeğim var prezervatif ile korunuyoruz olursa çok şaşıracağım henüz planlamıyorduk çocuğumuz 4 yaşına gelene kadar... emzirdiğim için 10 güne kadar gecikmelerim olabiliyo düzensiz hala ama bu sefer korkuyorum şişlik hissediyorum mesajinizi okuyunca acabalarim arttı...
Hep aynimi cikiyo değerin kaç gün geçince vermiştin kanı
[/ YOK AYNI CIKMIO 2 GUNDE BIR 2 YE KAT LIO BEN ILK KAN VERDIGIN DE 7.4 CIKMISTI 2 GUNDE BIR IKIYE KATLIOSA NEKADAR DUSUKTE OLSA HAMILELIK DUZENLI YUKSELDIGI ICIN NORMAL GEBELIK VAR DEDI DOKTOR
Benimde 1 hafta geçti evde teste çıkmadi varsa kanda çıkarmi ki küçük değerde olsa 1 hafta gecincemi verdin ilk kanı rabbim sağlıkla kucağınıza da almayı nasip etsin insaallah
kanda cıkar canım ben ılk basta hamıle oldumu dusunmuodum spıralım var benım oyuzden gıttım test yaptılar 2.4 cıktı 5 ın altı gebe sayılmıo ama normalde 0 olması lazım bunun cok yenıyse bıle bu cıvaeda yukselme olabılır sen eger duduk cıkarsa 5 ın altında bıle olsa bence yıne kan verıp tekrarlat 2 gun sonra 2 katına cıkıyorsa eger buyuk ıhtımalle hamılesındır