Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederimbenim kı 15 . gunde bile silik cıktı ama beta hcg de 18 cıktı yanı hamıleymısım olabilir
Benim adetim 12 gün geçti dün idrar testim negatif çıktı yarın dr.a gideceğim kan ultrason ne gerekiyorsa baksin çok endişeliyim 20 aylık bebeğim var prezervatif ile korunuyoruz olursa çok şaşıracağım henüz planlamıyorduk çocuğumuz 4 yaşına gelene kadar... emzirdiğim için 10 güne kadar gecikmelerim olabiliyo düzensiz hala ama bu sefer korkuyorum şişlik hissediyorum mesajinizi okuyunca acabalarim arttı...benim kı 15 . gunde bile silik cıktı ama beta hcg de 18 cıktı yanı hamıleymısım olabilir
benım kı suan degerım 97 cıkıo ama yınede sılık cızgı cıkıo 2 gunde 1 kan verıp takıp edıorum6 gün gecikti test yaptım yine bisey çıkmadi yarın kan verecem
Kaç gün geçti gününüz bugün kan verdim yarın çıkacak sonuc inşaallah sağlıkla artar degerinbenım kı suan degerım 97 cıkıo ama yınede sılık cızgı cıkıo 2 gunde 1 kan verıp takıp edıorum
15 GUN GECTIKaç gün geçti gününüz bugün kan verdim yarın çıkacak sonuc inşaallah sağlıkla artar degerin
Hep aynimi cikiyo değerin kaç gün geçince vermiştin kanı15 GUN GECTI
Hep aynimi cikiyo değerin kaç gün geçince vermiştin kanı
[/ YOK AYNI CIKMIO 2 GUNDE BIR 2 YE KAT LIO BEN ILK KAN VERDIGIN DE 7.4 CIKMISTI 2 GUNDE BIR IKIYE KATLIOSA NEKADAR DUSUKTE OLSA HAMILELIK DUZENLI YUKSELDIGI ICIN NORMAL GEBELIK VAR DEDI DOKTOR