Merhaba ben 6 aylık evliyim ve eşimle çocuk istiyoruz ben gecen ay adetim bitter bitmez doktora gittim ve bana fitil ve vitamin verdi adetim 6 gün gecikti ve hala adet belirtisi yok test yaptım olumsuz cıktı acaba gecikmenin sebebi fitil olabilir mi ben anlamıyorum lütfen bana yardımcı olun :-(
Tan gününü hatırlamıyorum da benim bu günlerde anca pozitifleşmişti. Gebe olmayabilirsin de amaç en iyisi yarın sabah sağlık ocağına git ve kandan test yaptır.
Ohoo siz daha cok yenisiniz hemen pes etmeyin rahat olun doktorlar bir sene süre veriyor bir sene korunmasiz olmazsa gelin diyorlar benim iki yılda oldu sabır ve dua cok önemli insallah hemen olur
Tan gününü hatırlamıyorum da benim bu günlerde anca pozitifleşmişti. Gebe olmayabilirsin de amaç en iyisi yarın sabah sağlık ocağına git ve kandan test yaptır.
İster istemez aklımıza geliyor ben unutsam da sürekli sanki kasıtlı olarak her yerde hamilelik haberleri duyuyorum ve çok üzülüyorum korkuyorum o duyguyu yaşayamazsam diye :-(
İster istemez aklımıza geliyor ben unutsam da sürekli sanki kasıtlı olarak her yerde hamilelik haberleri duyuyorum ve çok üzülüyorum korkuyorum o duyguyu yaşayamazsam diye :-(