Adeti baska ne söktürür?

Mneozgurrr09

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2021
988
324
33
Selam kzlar☺ bu ay regl gecikmem oldu 17 si idi ama daha gelmedi dktora gittim gebelik yok dedi bebek tedavisine basliycaz ama regl olmam gerek 2 nci gunu gel dedi ama bu ay inadi tuttu aksine gelmiyo ne otlar sogan suyu maydonz sapı kalmadi herseyi ictim masajlar falan yok yani inat etti baska bildiginiz kür yada herhangi bisey var mi aspirinde iciyorum kani sulandirir ama getirmiyo acillll yardiminz gerekiyo

canım dr adet söktürücü verebilir

Rezene çayı içebilirsiniz. Her bünyede etkisi farklı olabilir ama bende adet söktürücü olarak cok işe yarıyor. Karın agrılarım bi hafta öncesinden başlar rezeneyi içtiğimin 2 günü gelir genelde. Bi bardak içiyorum günde

Testere dişli aslan pençesi çayı çok iyi geliyor. Sabah akşam bir bardak içiyorsunuz. Regl dönemini de çok rahat geçirmenizi sağlıyor

Canım adet söktürücü masaj olarak video var onu uygula onunla çok çözüm alan olduu inşallah tedavinde olumlu sonuçlanır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…