- 30 Nisan 2021
- 988
- 324
- 33
- Konu Sahibi Mneozgurrr09
-
canım dr adet söktürücü verebilirSelam kzlar☺ bu ay regl gecikmem oldu 17 si idi ama daha gelmedi dktora gittim gebelik yok dedi bebek tedavisine basliycaz ama regl olmam gerek 2 nci gunu gel dedi ama bu ay inadi tuttu aksine gelmiyo ne otlar sogan suyu maydonz sapı kalmadi herseyi ictim masajlar falan yok yani inat etti baska bildiginiz kür yada herhangi bisey var mi aspirinde iciyorum kani sulandirir ama getirmiyo acillll yardiminz gerekiyo
Vermedi kendisi gelir ztn dedi canmcanım dr adet söktürücü verebilir
sende çok birşey kullanma mevsimsel olabilir sabırla bekleVermedi kendisi gelir ztn dedi canm
Testere dişli aslan pençesi çayı çok iyi geliyor. Sabah akşam bir bardak içiyorsunuz. Regl dönemini de çok rahat geçirmenizi sağlıyorSelam kzlar☺ bu ay regl gecikmem oldu 17 si idi ama daha gelmedi dktora gittim gebelik yok dedi bebek tedavisine basliycaz ama regl olmam gerek 2 nci gunu gel dedi ama bu ay inadi tuttu aksine gelmiyo ne otlar sogan suyu maydonz sapı kalmadi herseyi ictim masajlar falan yok yani inat etti baska bildiginiz kür yada herhangi bisey var mi aspirinde iciyorum kani sulandirir ama getirmiyo acillll yardiminz gerekiyo
Canım adet söktürücü masaj olarak video var onu uygula onunla çok çözüm alan olduu inşallah tedavinde olumlu sonuçlanırSelam kzlar☺ bu ay regl gecikmem oldu 17 si idi ama daha gelmedi dktora gittim gebelik yok dedi bebek tedavisine basliycaz ama regl olmam gerek 2 nci gunu gel dedi ama bu ay inadi tuttu aksine gelmiyo ne otlar sogan suyu maydonz sapı kalmadi herseyi ictim masajlar falan yok yani inat etti baska bildiginiz kür yada herhangi bisey var mi aspirinde iciyorum kani sulandirir ama getirmiyo acillll yardiminz gerekiyo
Ben duzene girsin die kullnmyrm suan da kesmedim devam ediyorum sbh aksam ama hala gelmediTestere dişli aslan pençesi çayı çok iyi geliyor. Sabah akşam bir bardak içiyorsunuz. Regl dönemini de çok rahat geçirmenizi sağlıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?