Adeti düzenli olup hamile kalamayanlar buraya

Gelartikmelegim21

Lanet olsun bu hayat lanet olsun bu sevgin 😂
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2018
264
215
18
30
Merhaba kızlar ben 6 senelik evliyim ve çocuk istiyodum evlendiğim günden beri hastaneye gittim kaç defa her türlü test yapıldı ve hiçbir sorun çıkmadı adetlerim de çok düzenli 28 günde bir olurum hep hiç günüm geçmez bı arkadaşımın komşusu böyle çocuğu olmayan kadınlara bakiyomus bende bı gidim dedim bana tuplerimin sertlestigini söyledi ve bı kur verdi aynı ay hamile kaldım şuan 4+1 hamileyim hazırsaniz tarifi veriyorm insallah sizede şifa olur

Bir tane bal kabağı
7 kg sut (hazır süt olmicak günlük inek sütü)

Bal kabağını yedi parcaya boluyoruz adetiniz bittikten 2 gün sonra 7 gece boyunca her gece yatmadan önce 1 litre sütün içine bı dilim kabak koyup kabak pişene kadar kaynatıyoruz sonra bir kovaya boşaltıp ilk sıcağı çıktıktan sonra üstüne oturuyoruz belinize çarşaf sarın buharı bitene kadar oturun kalktıktan sonra sütün içindeki pişmiş kabağı çıkarıp bı poşetin üstünde ezin ve vajinanın hemen üst bölgesine koyun soguyana kadar kalsın 7 gece boyunca ilişkiye girin eşinizle ve belinize yastık koyup bı 10 dakika bekleyin

İnsallah rabbim isteyen herkese versin bide adet olduğunuz ilk gün bı tatlı kaşığı kekik bı tatlı kaşığı naneyi bir buçuk bardak suya koyup kaynatın sicakken için eğer iltihap falan varsa hepsini sokup atıyor adet kanıyla beraber bilginiz olsun

Hayırlı olsun sağlıkla kavuş inşaallah o_OTüplerinin sertleştiğini nasıl anladı
Eliyle bastırdı karnının içi çok sert dedi küçükken çok usutmussun kendini dedi doğru aslında biz Erzurumluyuz oranın soğuğu meşhur zaten sonra bu kürü önerdi yaptım ve aynı ay hamile kaldım cnm

6 sene sonra inan hala inanamıyorum okadar umudumu kaybetmistimki sanki bı ruyadayim uyanicam diye korkuyorum

Hamile kalırsam paylasicam demiştim kendi kendime ben kaldım inşallah sizede şifa olur rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın okadar zor bı durum ki sadece yaşayan bilir

Back
X