Adeti düzensiz olanlar hamile kaldığınızı nasıl anladınız ?

bgn yaptım negatf canm :KK43:

hadi yaaa. ne bileyim doktorlar emar falan demedi bana cnm. kilo var biraz bnde ondan kaynaklı olablr dediler.
klomen ne bilmiyorum :KK43: ama dediğin gbi doktora gdip bir daha genel kontrol yaptrsam iyi olacak.
bu arada lazer düşünmüyorum yaaa :KK70:

Klomen yumurta oluşturan bir ilaç canım. Kiloyu da aynen hamilelikten önce sağlığın için versen çok iyi olur. Hamileyken tüylenme daha da artıyor o yüzden öyle söyledim :P

Aynen cnim sen hemen gorun bi doktora.doktorda onemli.klomenle kalirsin belki hemen sen
üff bilmediğim bir şehirdeyim canm ya sağlık ocağı kaydım bile burda değil. eşim mesai saatleri içinde hep çalışıyor. yakınımda yok. nereye kmle gdeyim ayyyy !!!

Klomen yumurta oluşturan bir ilaç canım. Kiloyu da aynen hamilelikten önce sağlığın için versen çok iyi olur. Hamileyken tüylenme daha da artıyor o yüzden öyle söyledim :p
üf kilo deme veremedim gtti onu da :KK70: BLİyorum zararlı ama o da ayrı bir sorun işte :(

İnşallah en hayırlı zamanda sizin de bebişiniz gelir canım. Hiç boşuna dert etme sen en azından geç de olsan adet görüyormuşsun. Eşinle evliliğin tadını çıkarmaya bak. Bu günlerin tadını çıkarmaya bak, bebis eninde sonunda olur Allahin izniyle...

Tek git cnim nolcak
Mecbur kalırsam öle yapıcam tabi canm ama onca tahlil muayene tek çeklr gbi değil. geçen seneki pco testlerinden bliyorum. randevulara bakıyorum şimdi. bir kaç gün daha bekliyeyim bgün daha 7.günüm. 10.gün bir test daha yaparım baktm negatf adette yok giderim hastaneye ya. kan veririm gtmişkende maueyene olurum dediğinz gbi gebeliğe engel bir durum varmı onu öğrenrm.

İnşallah en hayırlı zamanda sizin de bebişiniz gelir canım. Hiç boşuna dert etme sen en azından geç de olsan adet görüyormuşsun. Eşinle evliliğin tadını çıkarmaya bak. Bu günlerin tadını çıkarmaya bak, bebis eninde sonunda olur Allahin izniyle...
Amin canm çok saol. Haklısın hayrlısı ne ise o olsun tabi. Dert değil zaten bnmki ilk denemede olma ihtimali zzatn yüksek değil. ama merak öldürüyor işte. desteğin için teşekr ederim sanada :)

yapacağınız en güzel şey ovulasyon testi kullanmak ovulasyon testiyle ne zaman yumurtladığınızı bulursunuz yumurtlamanız üzerinden 15 gün geçince test yaparsınız. başka bir durum gelmiyor açıkçası aklıma

Pkoda ovi testi malesef olamiyor cnm :( hic daha 2cizgiyi koyu gormedim ben.acaba diom pkoda sorun yumurtlama ya hani.acaba hicmi yumurtlamiyorum yoksa bi ihtimalde olsa yumurtladigim oluyormu cok merak ediyorum

Pkoda ovi testi malesef olamiyor cnm :KK43: hic daha 2cizgiyi koyu gormedim ben.acaba diom pkoda sorun yumurtlama ya hani.acaba hicmi yumurtlamiyorum yoksa bi ihtimalde olsa yumurtladigim oluyormu cok merak ediyorum
tam bilmiyorum canm ama yumurtlama dönemi illaki oluyordur. sadece adeti düzenli olanlara göre 14.gün diye hesap edemiyoruz biz. çnkü çok düzensiz birr adetimiz var. Fakat yumurtlma dönemini kendi vucudundan anlayablrsin sanırım. burda okuduklarım vajinal bölgede beyaz lastikimsi akıntı, sürekli ıslaklık, gögüslerde hassasiyet gbi belirtiler yumurtlama döneminde olurmuş. Ben bazı zamnlar akıntıyı çok yaşıyordum demek yumurtlama dönemiymiş onlar :)

Back
X