- 9 Ekim 2016
- 1.096
- 1.573
- 83
- Konu Sahibi Paramedik92
Adetime 3 gün kala hem idrar hem kan testi yaptım sonuç negatif fakat 4 gündür adetim gecikti aynı sonucu tekrar alırım diye test yapmaya korkuyorum ne olacak bu halim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
+1 bende 3 gün kala idrar silik ama beta hcg 0.1 di ve 3. Güne girecek bat geçikmemAdetime 3 gün kala hem idrar hem kan testi yaptım sonuç negatif fakat 4 gündür adetim gecikti aynı sonucu tekrar alırım diye test yapmaya korkuyorum ne olacak bu halim
Canım bence sen kesinlikle yapmalısın bize hayırlı haberler ver çğnkü 10 gün gecikmiş ve varsa kesin çıkacaktırTatlım benimde adetim 10 gün gecikti ama bende korkuyorum yapmaya test
Al benden de o kadar bende idrar testi yaptım 2. Çizgi silikti bir hevesle kan testi verdim negatif+1 bende 3 gün kala idrar silik ama beta hcg 0.1 di ve 3. Güne girecek bat geçikmem
Bu sabah yaptım ama negatif çıktı hala kasiklarimda ve göğüslerimde ağrı var anlamadımCanım bence sen kesinlikle yapmalısın bize hayırlı haberler ver çğnkü 10 gün gecikmiş ve varsa kesin çıkacaktır
İnşallah canım bende pco var adetim geçeli bugün 5. Gün oluyor ama hiçbir belirti bulgu yok adet olacağıma dair sadece arada kaşıklarıma iğne saplar gibi ağrı giriyorKizlarr benimde 8 gun gecti ve hala bekliyorumm hic test yapmadim daha sadece sag kasik agrim ve bel agrim varr. Hakkimizda hayirlisi olsun insallah. :)
Kan testi yaptır istersen idrar yanıltıcı olabilir ama kan kesin sonuç verecektirBu sabah yaptım ama negatif çıktı hala kasiklarimda ve göğüslerimde ağrı var anlamadım
Ay inşallah bebiş vardır da ondan gecikmiştir inşallah ya o lekelenme yerleşme kanamasıdırBenimde Adetim gecikti. Dün olcaktım hala olmadım. Gelen giden yok. Agrı sancı vs. de yok. Dün, bide önceki gün kahverengi çamurumsu leke geldi o kadar. Normalde adet olcagım gün karnım agrır ve direk olurdum. Henüz yok bişey.. Mevsimsel heralde cünkü test yaptırdım gecen cumartesi 0.1 cıktı :) prşmb günüde idrar yaptım nefatif cıktı :)
Hayırlısı artık.
Ay inşallah bebiş vardır da ondan gecikmiştir inşallah ya o lekelenme yerleşme kanamasıdır
Benimki 14 gundur gecikti.9 ekim bat gunumdu ama hala adet olmadim.2 defa test yaptim ilk yaptigim test bi hafta onceydi.Silikti dün tekrar yaptim negatifAdetime 3 gün kala hem idrar hem kan testi yaptım sonuç negatif fakat 4 gündür adetim gecikti aynı sonucu tekrar alırım diye test yapmaya korkuyorum ne olacak bu halim
Benimki 14 gundur gecikti.9 ekim bat gunumdu ama hala adet olmadim.2 defa test yaptim ilk yaptigim test bi hafta onceydi.Silikti dün tekrar yaptim negatifMidem cok bulaniyor pzrtesi doktora gidicem
![]()
Yok hic bisey gelmedi.ama midem cok fena bulaniyor test yptim cikmadi.Iyice kafam.karistiKanama vs geldi mi? Kahverengi, pembe , kırmızı ?
Ben geçen hafta paZartesi kan tahlili yaptırDım negatif çıktı bi daha da yaptırmadım olduğunu sanmıyorumSanmıyorum olsa testlerde çıkardı. Az önce baktım adet oluyom :) kanama gibi ama kahverengi akışkan bişey. Adet heralde.
Sen yapsana test. Gecikmiş o kadr kesin cıkar :)
İnşallah canım bende pco var adetim geçeli bugün 5. Gün oluyor ama hiçbir belirti bulgu yok adet olacağıma dair sadece arada kaşıklarıma iğne saplar gibi ağrı giriyor
Bende biraz önce idrar baktım belki bir umut diye ama yine negatifBen daha yeni yaptim test negatif cikti.![]()
Bende biraz önce idrar baktım belki bir umut diye ama yine negatif