Adeti geciktiği halde test yapmaya korkanlar burada mı

Bennnn hemde ne korku yine negatif çıkar diye

Kac gunluk bir gecikmen var canim ?
canm ben geçen ayın 12 sinde adet oldum bu ayın 12 sinde olmadım 4 gün geçtikten sonra önce camur gibi akinti sonra hafif kan geldi ama 2 gün sürdü birden kesildi simdide hicbirsey gelmiyor kasıklarımda ağrı batmalar ve goguslerimde hafif sızlamalar oluyo son 3 gündür akıntımda fazlalasma oldu bakalım test yapmaya korkuyorum inşallah vardir

canm ben geçen ayın 12 sinde adet oldum bu ayın 12 sinde olmadım 4 gün geçtikten sonra önce camur gibi akinti sonra hafif kan geldi ama 2 gün sürdü birden kesildi simdide hicbirsey gelmiyor kasıklarımda ağrı batmalar ve goguslerimde hafif sızlamalar oluyo son 3 gündür akıntımda fazlalasma oldu bakalım test yapmaya korkuyorum inşallah vardir

Anladim canim cesaretini toplayip test yapmani oneririmm insallah hamissindir benim de 8 gunluk bir gecikmem var bugun test yaptim negatif cikti 1 ,hafta daha bekliycem yine test yapicam oda negatif olursa doktora bavurucam. :)

Anladim canim cesaretini toplayip test yapmani oneririmm insallah hamissindir benim de 8 gunluk bir gecikmem var bugun test yaptim negatif cikti 1 ,hafta daha bekliycem yine test yapicam oda negatif olursa doktora bavurucam. :)
hayırlısı canm ya pazartesi doktora gidicem zaten inşallah çıkar hüsran olmaz

Sagolün
Insallah canim rabbim gonlunden geçenlerin en hayirlisi ve en guzelini versin tum dualarim seninle insallah hayirli haberini aliriz :dua:

İnşallah bebişin konuvermiştir karnına canım hayırlı haberlerini bekliyoruz inşallah
çok sagolün canlarım inşallah vardir ve aldığım haber ne olursa olsun burda paylaşılacam sizinle kızlar inşallah konuvermistir inşallah vardir

Back
X