Adetim 1 ay gecikti, kimysal gebelik sebep olur mu?ACİLLL

muhip

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2011
1.267
763
123
Merhaba kızlarr...
Ya biz mart ta 3. Tüp bebek denememizi yaptık, bu sefer kimyasal gebelik oldu. O aydan beri de nisan'da çok çok az lekelenme oldu, mayıs'da oldum, haziran da olmadım temmuz geldi hala olmadım. şuan da 1 ay gecikti adetim. Kimyasal gebelikle ilişkili olabilir mi gecikme, yaşayan var mı?..

Merhaba kızlarr...
Ya biz mart ta 3. Tüp bebek denememizi yaptık, bu sefer kimyasal gebelik oldu. O aydan beri de nisan'da çok çok az lekelenme oldu, mayıs'da oldum, haziran da olmadım temmuz geldi hala olmadım. şuan da 1 ay gecikti adetim. Kimyasal gebelikle ilişkili olabilir mi gecikme, yaşayan var mı?..

Olmaz cnm bende kimyasal gebelik yaşadım ayıın kaçında yoğun adet olduysan gelecek ay aynı tarihde adet olursun bnm öyle oldu acaba kimyasal gbelikten sonra hamile mi kaldın ki kan testi yaptırsana cnm 1 ay az süremi

Olmaz cnm bende kimyasal gebelik yaşadım ayıın kaçında yoğun adet olduysan gelecek ay aynı tarihde adet olursun bnm öyle oldu acaba kimyasal gbelikten sonra hamile mi kaldın ki kan testi yaptırsana cnm 1 ay az süremi

Gecen hafta idrardan baktım çıkmadı birsey,kandan çaktırmak da istemiyorum bide orda tekrardan olumsuz sonucu görmek istemiyorum :43:

Hemen bir idrar testi yap kimyasal gebelikten sonra hamile kalman çok yüksek

iPod touch 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

kızlar bende gecen ay kımyasal gecırmıstım bu ay adetım normalde 14 ama ben 18 de adet oldum ama once pembe azcık sonrakı gun azcık kahve ve bugun 6.gun hala azar azar kan gelıyo normalde cok gelır adetım acaba kımyasal sonrası duzensızlıkmı oldu

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Back
X