Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Resim nerde yuklememissinizKızlar selam 28 inde çatlatma iğnesi vuruldum 29 aşılama aşılamanın 13 gününden perşembe test yaptım negatifti dün ovülasyon yaptım akşam üstteki gibiydi bugun yaptım alttaki gibi acaba tektarmı yumurtluyorum adetim gecikti 1 gün
Yükledim canımResim nerde yuklememissiniz
Hamile olabilirmisin ? Bi gebelik testi yapsaydin ama erken gebelik testi yapYükledim canım
Catlatma ignesinden sonra 14 gun sonra adet olunur biliyosun dimiKızlar selam 28 inde çatlatma iğnesi vuruldum 29 aşılama aşılamanın 13 gününden perşembe test yaptım negatifti dün ovülasyon yaptım akşam üstteki gibiydi bugun yaptım alttaki gibi acaba tektarmı yumurtluyorum adetim gecikti 1 gün
Perşembe günğ yapmıştım aşılamanın 13 günüydü ama negatifti test sipariş verdim adet olmazsam deniycemHamile olabilirmisin ? Bi gebelik testi yapsaydin ama erken gebelik testi yap
Ben bu forumda ovulasyon testiyle hamilelik ogrenenleri cok gordum insaAllah seninde oyledir canimPerşembe günğ yapmıştım aşılamanın 13 günüydü ama negatifti test sipariş verdim adet olmazsam deniycem
Evett bugun benim 18.günüm iğne gününü saymazakCatlatma ignesinden sonra 14 gun sonra adet olunur biliyosun dimi
Ayy insaAllah vardir insaAlllaaahhhh Rabbim sen buyuksun sen verirsin nasip etEvett bugun benim 18.günüm iğne gününü saymazak
İnşallahh canım teşekkür ederim güzel duaların içinAyy insaAllah vardir insaAlllaaahhhh Rabbim sen buyuksun sen verirsin nasip et![]()
yok canım malesefHAMILEMISINIZ CANIM MERAK ETTIM, INSALLAH SAGLIKLA POZİTİFTİR.