Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
PozitifAdetim 1 gün gecikti sizce pozitifmi ilk idrarla yapmadım testi öğlen yapmıştım
Yaa gerçekten mi bir kaç kişi daha koyu olurdu dedi üzüldümçok net görünüyor ikinci çizgi. Bence hamilesiniz. Kan verip netleştirin![]()
Allahım inşallahPozitif görünüyorkan testi verin kesin olsun
Gerçekten mi çok sevindim inşallah öyledir yarın sabah da ilk idrarla test yapıp sonra kan veriyim diyorum amaPozitif
Tecrübem yok o yüzden ne derseniz öyle yapmaya çalışıcam teşekkürler yorumunuz için1 hafta geçtikten sonra kan verin net olsun![]()
Ne kadar geç o kadar iyi çünkü insan sabredemiyo canım ben 1 hafta geciktikten sonra 1 kere kan verdim 1263 çıkmıştı 4 gün sonra gittim keseyi gördük süreç ne kadar kısa olursa o kadar iyi o yüzden:)Tecrübem yok o yüzden ne derseniz öyle yapmaya çalışıcam teşekkürler yorumunuz için
Hmm tamam bende öyle yapıyım mantıklı dedin ama kasık ağrım çok sanki adet olcak gibiyim normal miNe kadar geç o kadar iyi çünkü insan sabredemiyo canım ben 1 hafta geciktikten sonra 1 kere kan verdim 1263 çıkmıştı 4 gün sonra gittim keseyi gördük süreç ne kadar kısa olursa o kadar iyi o yüzden:)
oHmm tamam bende öyle yapıyım mantıklı dedin ama kasık ağrım çok sanki adet olcak gibiyim normal mi