Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhabalar normalde dün adet günüm adet günümde ilişki yaşadım ama içime boşalma olmadı (adetim yakın diye korunmadık) bu gün adet gibi kan geldi leke gibi değil ama azdı gelen kan dedim heralde adet oldum 1 gün sürdü kesildi ilk defa adetim 1 gün sürdü sizce sorun mudur
Adetliyken hamilelik imkansız değil, risk düşük sadece. Korunmadığınız için elbette hamile kalabilirsiniz ama şu an bunu anlamanın imkanı yok, daha 1 günde sperm anca yumurtaya doğru yoldadır. Ama regl dönemi enfeksiyona açık olduğunuz için enfeksiyon da kapmış olabilirsiniz.
Adetliyken hamilelik imkansız değil, risk düşük sadece. Korunmadığınız için elbette hamile kalabilirsiniz ama şu an bunu anlamanın imkanı yok, daha 1 günde sperm anca yumurtaya doğru yoldadır. Ama regl dönemi enfeksiyona açık olduğunuz için enfeksiyon da kapmış olabilirsiniz.