Adetim 1 gün sürdü gebelik ihtimali ?

buse_122

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2021
68
2
16
28
Merhabalar normalde dün adet günüm adet günümde ilişki yaşadım ama içime boşalma olmadı (adetim yakın diye korunmadık) bu gün adet gibi kan geldi leke gibi değil ama azdı gelen kan dedim heralde adet oldum 1 gün sürdü kesildi ilk defa adetim 1 gün sürdü sizce sorun mudur

Adetliyken hamilelik imkansız değil, risk düşük sadece. Korunmadığınız için elbette hamile kalabilirsiniz ama şu an bunu anlamanın imkanı yok, daha 1 günde sperm anca yumurtaya doğru yoldadır. Ama regl dönemi enfeksiyona açık olduğunuz için enfeksiyon da kapmış olabilirsiniz.

adet günümdü ama adet günümde adet olmadım bir sonraki gün adet oldum yani adet sayılırsa
Adetliyken hamilelik imkansız değil, risk düşük sadece. Korunmadığınız için elbette hamile kalabilirsiniz ama şu an bunu anlamanın imkanı yok, daha 1 günde sperm anca yumurtaya doğru yoldadır. Ama regl dönemi enfeksiyona açık olduğunuz için enfeksiyon da kapmış olabilirsiniz.

adet günümdü ama adet günümde adet olmadım bir sonraki gün adet oldum yani adet sayılırsa
Fark etmez risk 0 değil ama hamilelik de denemez şu an zaten. Bence reglniz devam eder, ilişki sebebiyle kesilmiştir belki

gerçektenmi bu 1 günlük adet neyin nesidir dedim acaba yerleşme kanaması falan mı :KK70:
Yerleşme kanaması için bebenin yerleşmesi lazım o da 1 günde olmuyor, değildir 😅

Back
X