Adetim 10 gün gecikti hamilelik belirtisi yok test negatif

Seda Halil

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2022
29
8
6
Merhaba kızlar adetim 10 gün gecikti göğüslerim ve kasığım arada ağrıyor sanki adet olucakmışım gibi ve akıntı var. İlişkinin üzerinden 24 gün geçti test yaptım negatif çıktı sizce hamilelik mi yoksa adet gecikmesi mi (hamilelik belirtisi yok.)

Başka ne olabilir acaba stres yaptım birde ağrı kesici ilaç içmiştim baş ağrısından dolayı
Normalde gecikme yaşayan bi insan değilseniz bence doktora gözükün 10 gün uzun bi süre.
Ağrı kesicinin bi etkisi olacağını sanmıyorum. Ağır antibiyotikler etki edebiliyor yada bu ay Covid aşısı olduysanız o geciktirebiliyor.

Göğüs ağrısı ve adet olacakmış hissi, olacakmış gibi ağrı da hamilelik belirtisi. Ben bunları yaşadım beş günlük gecikmede çok silik pozitif gördüm. Geç döllenme ihtimalini değerlendirdin mi?

Mart ayının 18 inde son ilişkim oldu ve ayın 2 - 3 gibi olmam gerekiyordu olmadım her sabah karın ağrısıyla uyanıyorum sanki olmuşum gibi ama bakıyorum akıntı. Geç döllenme ihtimalini düşündüm ama içime boşalma olmadı sadece sürtüşme yaşadım ilişkide. Ondan beridirde çok streslendim boşalma olsaydı bu ihtimal daha da kuvveltenirdi ama olmadı sizce ne yapmam gerekir.

Çok rahat ol, inan ki hamile kalmak öyle kolay bir şey değil. Tamamen stresten gecikmiştir
Çok teşekkür ederim sağolun, göğüs şişliği ve sarı akıntım oluyor ve belim ağrıyor bunlar adet belirtisi demi bide arada kasığım ağrıyor

bazen mevsim değişikliğinde olabiliyor. benim 11 gün geçmişti doktora gittim doktorum gayet normal dedi.

bazen mevsim değişikliğinde olabiliyor. benim 11 gün geçmişti doktora gittim doktorum gayet normal dedi.
Evet mevsim değişikliği stres bublar hep geciktiriyor bende kaç gündür ağrı çekiyordum bugun oldum

Merhaba aynı şeyi bende yaşıyorum reglim 11 gün gecikti tarlusal kullandım gecikmenin 1. Günü 9. Gününde sadece kan geldi ve en sonki nişanlımla cinsel ilişkim 25 gün önceydi daha çok erken hamile kalmak istemiyorum adetimin 5. Son gününde doğum kontrol hapınada başlamıştım ve ondan önceki ayda kullanıp 15 gün kullanmamıştım napıcam bilmiyorum randevum var 3 gün sonra inşallah gebe çıkmam 1 ay oldu son ilişkim test de yaptım 6 tane negatif sancım var ara ara gebe olsam şimdiye kadar çıkardı dimi lütfen cevap yazarsanız sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…