- 17 Şubat 2020
- 10.722
- 28.211
- 598
- Konu Sahibi Pamukprenses4242

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bazen yumurtlama esnasında hafif kanama olabiliyor. Mevsim gecişi sebebiyle geç yumurtlama (16 mart) olmuş muhtemelen. Bugün yarın adet olursunuz. Stres zaten başlı başına bir faktör16 Mart'ta kırmızı kahverengi arası çok az bi akıntım oldu bi kerelik. Daha sonra süt beyaz kıvamlı akıntılarım oldu o günden sonra. Akıntılarım devam ediyor 26 Mart'ta ilk testimi yaptım hüsran oldu tabi. Ondan sonraki günlerde yine test yaptım ama negatif![]()
Bitek gecikmw degil ki belirtiler oldugunda süphelenioruz zatenHamile olduğunu hissedebilir mi bi insan sadece adet gecikmesiyle
Sogan suyuna ne zaman başlıoz ne kadar içmwliyiz gebelik için mievet suan ayni durumdayiz normalde ben hastaligimdan dolayi aset duzensizligi yasayan biriydim zaten ama bu ay sogan suyu icmistim regle belirtileri var ama birsey yok 10 gun olcak karantina yuzunden test yaptiramiyorum meraktan catliycam
İnşallah canım 2 aydır negatif görüyorum artık negatif görmek istemiyorumCanımın içi.inşallah vardır inşallah Allah hayırlısını versin Ama işte bende de aynı belirtiler vardı 10 gün boyınca bai agrıaı mide bulantısı gaz sancsı kasık agrısı bel agrısı yani bir hamilelikte ne ararsan vardı 6 gün gecikmem oldu ve 6.gün ben adet lldum.ben senin moralini bpzmak istemiorum ama ben direk çöktüm oyuzdn lütfen strea yapma Rabbim isteyen herkese saglıklı hayırlı evlatlar nasip etsin
Eğer bebek var da o yüzden gecikme yasadiysan bebeğe zararı olmaz mıevet suan ayni durumdayiz normalde ben hastaligimdan dolayi aset duzensizligi yasayan biriydim zaten ama bu ay sogan suyu icmistim regle belirtileri var ama birsey yok 10 gun olcak karantina yuzunden test yaptiramiyorum meraktan catliycam
Gozumuz aydinBenimki de 16 gün gecikti bu ay olmıcam heralde oh derken (her sene mevsim geçisi olmayabiliyorum) dün oldum![]()
Evet gebelik icinSogan suyuna ne zaman başlıoz ne kadar içmwliyiz gebelik için mi
Bebege zarari olmuyormus ama gene de arastirîn icmeden zaten 15 gunluk bir surec bebekten once bitiyor normaldeEğer bebek var da o yüzden gecikme yasadiysan bebeğe zararı olmaz mı
Benim komşum çocuk düşürdü sogan suyundan dolayı yine de siz bilirsiniz dikkat edin araştırınEvet gebelik icin
adet bitiminden bir hafta sonra basliyoruz 15 gun sabah aksam taae hazirlanarak iciyoz ise yararmi bilmem ama yarayan cok kisi yaziyor forumda
Benim komşum çocuk düşürdü sogan suyundan dolayı yine de siz bilirsiniz dikkat edin araştırın
Cok arastirdim hatta forum da bile kac kisi kullanmis saracogluna email atan birisiyle de gorustum cok idd
Benden bugün bu şekilde bişey geldi ilk kez geliyo böyle bişey ne olduğunu anlamadım sizce neden geldi böyle bişeyGozumuz aydinben daha olmadim