adetim 10 gün gecikti

• Konu Sahibi Konu Sahibi bm06
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

bm06

Üye
Kayıtlı Üye
4 Mart 2013
12
1
16
Ankara
Merhaba arkadaslar benim adetim 10 gün gecikti.son reglim 22.01.13 oldu.hic bi belirtilerimde yok.test henüz yapmadim.ne yapmam gerekiyor.aceba 10 gun adetin gecikmedinin tehlikesi varmidir??aceba hamilemiyim

Adetim 11 gün gecikti.önceleri bir cok test yapmisdim negativ sonuc cikmisdi.ve suan korkuyorum tekrar test yapmaya son adetim 22.01.13 gördüm.aceba adetin bukadar gecikmesi normalmidir??

benimde bi sefer 10 gün kadar geçmişti tamam artık kesin hamileyim demiştim sonrasında bat'ım geldi , yani stres yapıyosan yada mevsimsel değişikliklerden kaynaklanabilir ama test yap derim eğer hamişsen dikkatli olursun nacizane fikrim

Merhaba arkadaslar benim adetim 10 gün gecikti.son reglim 22.01.13 oldu.hic bi belirtilerimde yok.test henüz yapmadim.ne yapmam gerekiyor.aceba 10 gun adetin gecikmedinin tehlikesi varmidir??aceba hamilemiyim

canım benimkide bugün 10 gündür geçyo bende hamilelikten şüpelendim negatif çktıyumurtalarım iltihaplanmış,bide adet söktürücü verdi

benimde günüm geçti test yapcm bakalm. daha önceleri 10 gün falan geçyodu prolaktin hormonum çok yüksek olduğundan düzensizlilk yapmyomuş ki geçkyomuş adetm...bence bi doktora git hormon testi yaptr derm şayet hamile olmazsan

Evet simdi 14 günü belim agrio ama adetim yok.cok merak ediyorum normalde maximum 5 gün gecikirdi.eger hamile degilsem neyim olabilirki?öyle iltihablanma akintilarim kasinti flnda gelmiyor.

Evet simdi 14 günü belim agrio ama adetim yok.cok merak ediyorum normalde maximum 5 gün gecikirdi.eger hamile degilsem neyim olabilirki?öyle iltihablanma akintilarim kasinti flnda gelmiyor.

hamile olablirsin bence bi test yaptır için rahat olur en azından :)

Evet test yapacagim canim öncekiler negativ ciktigi icin biraz korkuyorum buda aynisi olur diye.:)

Evet test yapacagim canim öncekiler negativ ciktigi icin biraz korkuyorum buda aynisi olur diye.:)

bende ilk gebeliğimde aynı şeyi düüşünyodm 4 gün geçmişti yine negatif ama sonra kan tahlilinde pozitif çıkmıştı en güvenilir olanı kan tahlili inşallah hamilesindir tabi istiyosan

Canim test yaptim hamileyim.allahim herkese nasip eder insallah.

ayyy çoookkk sevindm canım yaaa :)))) rabbim isteyen herkesede nasip eder inşallah tabi banada ama bu ay deil önümüzdeki ay inşallah sağlıklı bi şekilde kucağna almayı nasip eder rabbim gözün aydınnn

Son düzenleme:
Merhaba.. size sorularim olacak cevaplarsaniz cok mutlu olacagim. Ben iki yildir vajinusmus problemi yasiyorum esimle yuzeysel sekilde birlesme yasiyoruz (vajinamin ustune bosaliyor) gecen ay 28 inde adet oldum bu ay hâlâ adet olamadim. 5. Gunde iki kez gebelik idrar testi yaptim negatif cikti. Hâlâ beklemekteyim daha once edetlerim en fazla iki gun gecikirdi hamilelik belirtilerim de yok sanirim sadece kasiklarimda hafif ani batmalarim ve vajinama igne batma hissi gibi sizilarim oluyor.. vajinusmuslu olup bu sekilde hamile olanlar var mi... hamile olabilir miyim kan testi yaptirmaya cesaret edemiyorum

Merhaba.. size sorularim olacak cevaplarsaniz cok mutlu olacagim. Ben iki yildir vajinusmus problemi yasiyorum esimle yuzeysel sekilde birlesme yasiyoruz (vajinamin ustune bosaliyor) gecen ay 28 inde adet oldum bu ay hâlâ adet olamadim. 5. Gunde iki kez gebelik idrar testi yaptim negatif cikti. Hâlâ beklemekteyim daha once edetlerim en fazla iki gun gecikirdi hamilelik belirtilerim de yok sanirim sadece kasiklarimda hafif ani batmalarim ve vajinama igne batma hissi gibi sizilarim oluyor.. vajinusmuslu olup bu sekilde hamile olanlar var mi... hamile olabilir miyim kan testi yaptirmaya cesaret edemiyorum

Kan testi gerekli canım ama önce bu problemi yenmelisin

Evet.. ama esimin tayini cikmadigu icin de farklii illerde yasiyoruz once esim gelse off belirsizlikler... pazartesi doktora gidecegim

Yaaa çok güzel bir duydu rabbim herkese nasip etsin benimde adetim 10 gün geçti acaba mi diye düşünüyorum ama test yapıp hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…