Merhaba arkadaslar benim adetim 10 gün gecikti.son reglim 22.01.13 oldu.hic bi belirtilerimde yok.test henüz yapmadim.ne yapmam gerekiyor.aceba 10 gun adetin gecikmedinin tehlikesi varmidir??aceba hamilemiyim
Evet simdi 14 günü belim agrio ama adetim yok.cok merak ediyorum normalde maximum 5 gün gecikirdi.eger hamile degilsem neyim olabilirki?öyle iltihablanma akintilarim kasinti flnda gelmiyor.
Evet test yapacagim canim öncekiler negativ ciktigi icin biraz korkuyorum buda aynisi olur diye.:)
Canim test yaptim hamileyim.allahim herkese nasip eder insallah.
Canım durumun ne adet oldunmuOlabilir sin canim.idrar testi yapsana.varsa kesin cıkar
Kan testi gerekli canım ama önce bu problemi yenmelisinMerhaba.. size sorularim olacak cevaplarsaniz cok mutlu olacagim. Ben iki yildir vajinusmus problemi yasiyorum esimle yuzeysel sekilde birlesme yasiyoruz (vajinamin ustune bosaliyor) gecen ay 28 inde adet oldum bu ay hâlâ adet olamadim. 5. Gunde iki kez gebelik idrar testi yaptim negatif cikti. Hâlâ beklemekteyim daha once edetlerim en fazla iki gun gecikirdi hamilelik belirtilerim de yok sanirim sadece kasiklarimda hafif ani batmalarim ve vajinama igne batma hissi gibi sizilarim oluyor.. vajinusmuslu olup bu sekilde hamile olanlar var mi... hamile olabilir miyim kan testi yaptirmaya cesaret edemiyorum
Merhaba.. size sorularim olacak cevaplarsaniz cok mutlu olacagim. Ben iki yildir vajinusmus problemi yasiyorum esimle yuzeysel sekilde birlesme yasiyoruz (vajinamin ustune bosaliyor) gecen ay 28 inde adet oldum bu ay hâlâ adet olamadim. 5. Gunde iki kez gebelik idrar testi yaptim negatif cikti. Hâlâ beklemekteyim daha once edetlerim en fazla iki gun gecikirdi hamilelik belirtilerim de yok sanirim sadece kasiklarimda hafif ani batmalarim ve vajinama igne batma hissi gibi sizilarim oluyor.. vajinusmuslu olup bu sekilde hamile olanlar var mi... hamile olabilir miyim kan testi yaptirmaya cesaret edemiyorum
Merablar hamilemusuiz acaba yoksa adet oldunuz muKizlar adetim 18gun gecti hamilemiyimdir ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?